Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to jest bomba !

mogłabym pichcic w takiej kuchni non stop

ehhhhhh, niektorzy to maja widoki

http://www.thekitchendesigner.org/storage/Scandinavian%20Kitchens%206007.jpg

ja mam takie okno, Ty Malmuc zresztą tez:) mówię o tym podłużnym pod szafkami. Resztę okien z tego zdjęcia ma Editta :)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z tym cieszeniem sie to ja wlasnie dostalam wczoraj opieprz od meza :oops:

tzn nalezalo mi sie :roll:

wlazłam do domu i zaczeło się:

wiatrolap ciemny

kuchnia bleeee

farby bleeeee

półka bleeeeeeee

brzydko sie zachowuje, co?

jak rozkapryszone dziecko, jak tak dalej bedzie to zamieszkam tam i bede nieszczesliwa

no, ale przecież nie wypada się tak cieszyć, co nie? :wink: co ludzie pomyślą

ja też okropnie narzekam. Najczęściej to z tego powodu,że dom jest za mały.

ze bedzie brzydko, bo ja sie na nic nie moge zdecydowac itd.

ale wiadomo, ze to jest tak na dokładkę, bo jednak myśl, że będe mieszkać we własnym domu, po swojemu, ach! no cudo zupełne!

no, ale przecież nie wypada się tak cieszyć, co nie? :wink: co ludzie pomyślą

ja też okropnie narzekam. Najczęściej to z tego powodu,że dom jest za mały.

ze bedzie brzydko, bo ja sie na nic nie moge zdecydowac itd.

ale wiadomo, ze to jest tak na dokładkę, bo jednak myśl, że będe mieszkać we własnym domu, po swojemu, ach! no cudo zupełne!

Irma, hihih trafiłaś w setno! :wink: :D :D

zawsze jak wchodze na Twój dziennik i przelecą mi przed oczyma zdjecia Twojego domku to........

ehhhhhhhhhh.........

pikny bydzie..........

już jest..............

jesli chodzi o odkurzacz to u mnie też są po dwa gniazda tylko szufelke mam jedną i troche zaluje ze nie mam drugiej w wiatrolapie

ja zawsze marzyłam o centralnym odkurzaczu, bo odkurzania nienawidze. Szczerze i bezinteresownie. stwierdziłam,że jak go nie będę mieć to nie będę już wogóle odkurzała. A w sumie nie od rzeczy byłoby mieć czysto.

Malmuc - dzięki za miłe słowa. Po wczorajszym dniu czuję się trochę lepiej. Wczoraj był kierownik budowy i powiedział,że dom jest porządnie zbudowany(czyli kolejna osoba, która uznała mnie za wariatkę) Dziwne, dobrze się czuć z powodu uznania za osobę nie całkiem ten tego... :wink:

tylko akurat teraz, kiedy ja znowu nabieram zapału do budowy kasa się kończy...no nie dogodzisz.

no nie dogodzisz :lol:

mnie udało sie dość szybko przekonac męża do odkurzcza, chyba dlatego ze polozenie rurek to znowu nie taki koszt, a co potem? to sie zobaczy :wink:

ale juz dzis wiem ze jest zadowolony ze go zrobilismy :D

zastanawiają mnie tylko te rury, ludzie natrzekaja ze sa długie i ciezkie, nie mozan kupic jakiejs o przyzwoitej dlugosci, mniejszej jak 10 m? :roll:

ha też przechodziłam przez te wszystkie stany: od zachwytu, zadowolenia, do kompletnego niezadowolenia i grymaszenia i.... od początku. raz wielkość domu była zaletą, a raz znów wadą. ciekawe dlaczego?? :roll:

jak pisze mayland najważniejsze to umieć się cieszyć z tego co się już ma, z tego że domek stoi i należy do nas. są jeszcze inne ważne sprawy w życiu :wink: co nie :wink:

pozdrawiam

święte słowa!

dziś się z domu akurat cieszę. Mam np. malutki wc na dole i kupię sobie do niego płytki jakie będę chciała i cena mnie nie ruszy.

Poza tym wylali schody do salonu i zdaje się dobrze policzyli wysokości, hurra!

no i mamy piękne tymczasowe stalowe drzwi w kolorze czekoladowym :wink:

jak pomaluję elweację na waniliowo to już tak chyba zostawię na zawsze, będę mieć modnie:)))