Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żartowałam...

wiesz, jakbym sam nie była projektantem, to na pewno bym zatrudniła jakiegoś. Nie mam uprzedzeń do żadnego zawodu, więc myślę, że nie przeszkadzało by mi to, ze ktoś mi trochę podpowiada jak żyć :wink:

w sumie czemu nie jeśłi z tego miało by coś fajnego wyniknąć.

Ale

czasem lubię wnętrza, które rozwijają się latami beż współpracy z projektantem

obrastają wyszukiwanymi przez właściecieli przedmiotami, pamiatkami z podrózy, nabierają charakteru.

nie żebym uważała wnętzra projektowane przez profesjonalistów za bezcharakterne, ale różne są drogi do celu

nie przejmuj się Kasiu, masz dobry gust elewacja i płotek tego dowodzą, pzreżyjesz bez nas :wink:

nie przejmuj się Kasiu, masz dobry gust elewacja i płotek tego dowodzą, pzreżyjesz bez nas :wink:
teraz się będę trzymać tej opini jak rzep psiego ogona :wink: :lol:

Tak ogólnie rzecz ujmując to mój dom mi się podoba ( no bo co niby innego mam powiedzieć) ale już teraz widzę, ze pewne rzeczy są przypadkowe, nie pasują do reszty i to mnie drażni. A "gabinet" to już w ogóle spędza mi sen z powiek :-? Jest kompletnie bez sesnu :x i nie mam tu na myśli tych starych mebli, które przecież można wywalić w pół godziny :roll:

jejku .... znowu weszłam na stronę z Twoim dzennikiem i znowu przeglądam zdjęcia - już mojego meża zaczynam denerwować bo co mnie widzi to podgladam Twój dzienniek i słyszę "znowu ta Irma" :wink:

no ale co ja poradzę skoro się uzależniłam :lol:

denerwuje się tylko, że Twój mąż wkońcu nie zapłaci fotosikow.... :( -to byłby dla mnie zbyt drastyczny odwyk

Pozdrawiam

Ps pozdrawiam również Twoje "dziennikowe kumpele"- je też czasami podglądam :oops:

mi też :lol:

ale uważam że lepiej wybrać neutralność niż cudzy charakter :wink:

jednak wnętrza 'charakterystyczne' lepiej jak są projektowane pod konkretnych ludzi a nie właśnie na pokaz

ale własnie dom na pokaz może być lekko przegięty, bo nikt konkretny w nim nie będzie mieszkał...