Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Irma wizualki jak zwyle super :D

ja skłaniam sie do wersji z szufladą, marze o porządku na półkach

w tej chwili jak zabieram sie do mycia łazienki to najchetniej na wstępie wywaliłabym przez okno wszyskie butelki, buteleczki i własne osobiste malowidła :lol:

no i ja to sobie tak wyobrazam, ze jak nie mam czasu to takim fajnym zamaszystym ruchem zgarniam wszystko do otwartej szuflady :oops:

bo z szafkami to byłoby tak, ze akurat cos co che wyjac stoi w tyle i po drodze pozrzucam coś na podłoge :-?

nie daj boziu uszkodze płytki :o

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma wizualki jak zwyle super :D

dzieki, nowy program mam:)

najchetniej na wstępie wywaliłabym przez okno wszyskie butelki, buteleczki i własne osobiste malowidła :lol:

świętokradztwo:) ja niestety uwielbiam te wszystkie buteleczki i troche tego mam...

no i ja to sobie tak wyobrazam, ze jak nie mam czasu to takim fajnym zamaszystym ruchem zgarniam wszystko do otwartej szuflady :oops:

bo z szafkami to byłoby tak, ze akurat cos co che wyjac stoi w tyle i po drodze pozrzucam coś na podłoge :-?

no właśnie, dokładnie to samo sobie wyobrażałam, o płytki się nie obawiam, ale jak nie moge czegos wyjac z szafki szybko i mi spada na podłogę to szlag mnie trafia, z drugiej strony jak bede tym zamaszystym ruchem wkladac to wtedy będzie syf w szufladach...

wczoraj doszłam do wniosku, ze jednak ta szafkami wiszacymi bedzie lepsza i z blatem drewnianym, bo w łazience robi się wtedy więcej powietrza, ze mam kosmetyki na wysokosci wzroku i ze to wygodne, poprawilam ją sobie i wyszła mi taka:

http://images25.fotosik.pl/177/89f5c608f24a4296m.jpg

ale teraz to juz nie wiem... :roll:

najchetniej na wstępie wywaliłabym przez okno wszyskie butelki, buteleczki i własne osobiste malowidła :lol:

świętokradztwo:) ja niestety uwielbiam te wszystkie buteleczki i troche tego mam...

no ja tez je kocham, baaaardzo

ale tego kurzu, który na nich osiada nie znoszę

w ogole nie przepadam za szorowaniem lazienki, a jak do tego dochodzi sciąganie i wycieranie wszystkich buteleczek i na nowo ukladanie ich , brrrrrr :-?

no właśnie, dokładnie to samo sobie wyobrażałam, o płytki się nie obawiam, ale jak nie moge czegos wyjac z szafki szybko i mi spada na podłogę to szlag mnie trafia, z drugiej strony jak bede tym zamaszystym ruchem wkladac to wtedy będzie syf w szufladach...

wiesz to ostatecznosc, ale czasem w przypadku niespodziewanych gosci super sprawa :lol:

to tzw ekspresowe sprzątanko :wink:

zamierzam miec w takiej szufladzie koszyczki/pudeleczka z posegregowanymi pierdółkami, zeby nie kopac w nie za bardzo :wink:

wczoraj doszłam do wniosku, ze jednak ta szafkami wiszacymi bedzie lepsza i z blatem drewnianym, bo w łazience robi się wtedy więcej powietrza, ze mam kosmetyki na wysokosci wzroku i ze to wygodne, poprawilam ją sobie i wyszła mi taka:

ale teraz to juz nie wiem... :roll:

a moze jedna wisząca i identycznych rozmiarów szuflada pod drewnianym blatem? tzn identyczna w sensie długosci i szerokosci (bo wiszaca bedzie chyba dosyc plytka co?)

nic mnie nie alarmuje, że tutaj takie ważne decyzje. szybciutko będzie bo za 15 min muszę wyjść, a nawet nie przebrana jestem :oops:

trochę się zastanawiałam między wizualizacją z półkami wiszącymi symetrycznymi, a tą z jedną wiszącą. (zawsze takie chciałam mieć :( :( )

ostatecznie wybrałabym wersję ostatnią. są szuflady duży+, wisząca półka duży + (nie wszystko wpakujesz do szuflady) i trochę wolnego blatu obok umywalki +++

no to się zbieram, znów będę spóźniona, a to nie ja :roll: co się dzieje :oops: :oops: :roll:

chyba jednak wybiore to, z półką drewniana na dole zeby moc ułożyć reczniki. Mam teraz reczniki na polce i barzdo dobrze mi sie to sprawdza. blacik troche maly, bo tylko 90cm, ale suszarke polozyc sie da. w slupkach zrobie jescze jakies malutkie szufladki.

ew. nr1, bo mezowi sie podoba. A wogole to znalazłam taka strone z meblami łazienkowymi i moze wybiore cos gotowego....

http://www.dekkor.eu/#/homepage/

pewnie nie, ale stronka fajna.

a tak naprawde, to nie wiem co zrobic, chyba tę łazienkę odłożę na jakiś czas. Jak wroce do niej za dwa tygodnie to na pewno juz bede wiedziec :)