Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

półki zostaw jakie masz, nie maja pewnie większego przełożenia na jakość Twojej pracy (mistrzynią będziesz niezależnie od nich)

A jak wygrasz w totka to Ci to FM będzie latać :) wiec ze szkodą dla bywalców, ale Ci tego życzę :)

Wiesz, patrzyłem dzisiaj na Twoje drzwi. I tak mnie olśniło... te podłogi to mi sie mogą podobać lub nie (subiektywnie raczej), ale te drzwi wyraźnie mówią, że owe podłogi to tak same w sobie nie są przedmiotem oceny. Trzeba widzieć drzwi, trzeba widzieć wnętrza... sama w sobie podłoga to przykład podłogi :)

P.S.W (W od Wymądrzania sie)

jak pstrykasz coś z lampą to koniecznie oblukaj wcześniej czy nie masz 30 cm przed lampą czegoś białego (np drzwi) Taki łobuz spowoduje, że światło z lampy odbite spowrotem zaleje najpierw szkło aparaciku a potem oddalone wnętrze (dużo słabiej:)

zmykam :)

o widzisz i o to chodzi, o kontekst. Jak z kolorem, nie ma ładnych i brzydkich są tylko źle lub dobrze zestawione. Moim zdaniem tak jest z większością materiałów wykonczeniowych.

a-ha

i wszystkie "wymądrzałki" dotyczące robienia zdjęć, są dla mnie na wagę złota :)

Irma, podejrzewam, że te Twoje regały sa milion razy lepsze niż te moje przecudnej urody mebelki w gabinecie, więc zobacz w o ile lepszej sytuacji jesteś :D

A wygrać w Totka to ja mam :evil: :wink: No chyba, że się podzielimy :roll:

białe, dosć mocno zużyte "billy" made by IKEA :)

a co do totka, jak wygram to Ci odpalę choćby na nowy gabinet :wink:

Irma, podejrzewam, że te Twoje regały sa milion razy lepsze niż te moje przecudnej urody mebelki w gabinecie, więc zobacz w o ile lepszej sytuacji jesteś :D

A wygrać w Totka to ja mam :evil: :wink: No chyba, że się podzielimy :roll:

białe, dosć mocno zużyte "billy" made by IKEA :)

a co do totka, jak wygram to Ci odpalę choćby na nowy gabinet :wink:

Bóg zapłac dobra kobieto :lol:

Jeśi chodzi o te liliowce to nei bój nic, tylko wsadzaj. Ja dostałam cebulki z takimi 10cio cm liśćmi sie przyjęły.