Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

efilokrzesło 400zł, przecenione z 1000 bo likwidują sklep. Byłby grzech nie skorzystać. Nie wiem jak się bedą sprawdzać w użytkowaniu. W sumie to nie jest to żaden cud miód, zwykłe proste krzesła, no ale mają duże siedzisko :oops: i są naprawdę wygodne.

edittamiło, ze wpadłaś. NIestety te mebelki do dziecinnego to u nas są chyba nie do dostania...schody nieodmiennie mi się podobają, więc tym bardziej mi miło.

kama&michałDzięki za miłe słowa. To że dom się robi przytulny to efekt uboczny, nie zależało mi na tym wcale, ale chyba wyszła moja misiowata osobowość :) a ta konsolka to o ile mnie wzrok nie myli półka lack i nogi do baltów z serii vika. made by IKEA.[/b]

:)

Rasia mnie prowokuje, myślisz, ze jak masz babę z szablą w avatarku to jesteś taka groźna ? wink:

Babką z szablą to ja jestem od dziecka :wink: , a dokładnie rzecz ujmując najpierw z floretem, a potem ze szpadą... 8) :D :D :D

:)

Rasia mnie prowokuje, myślisz, ze jak masz babę z szablą w avatarku to jesteś taka groźna ? wink:

Babką z szablą to ja jestem od dziecka :wink: , a dokładnie rzecz ujmując najpierw z floretem, a potem ze szpadą... 8) :D :D :D

o kurczę! ale fajnie. Zawsze podobały mi się kobiety z bronią. też bym chciała.

Witaj Irma, gdzieś czytałam, że zamierzasz dać naklejki na ścianę w pokoju córeczki, w internecie znalazłam naprawde fajne, mam tylko dylemat, jak to wygląda na scienie... To są nadruki na folii i chyba będą świecić tzn będzie ewidentnie widać że to folia na ścianie... Poza tym mogą szybko odklejać się na brzegach.A może ta folia jest jakaś lepsza i wygląda to dobrze :roll: Pewnie widziałaś już takie cuda dlatego pytam. Drugim rozwiązaniem sa szablony i malowanie, ale jestem w tym zupełnie lewa i obawiam się o efekt finalny :lol:

Właśnie morduje się z tapetami muszę wybrać 3 jedną już wybrałam, tylko cena mnie dobiła ponad 500, a potrzebuje 5 rolek... mąż zrobił się z lekka rumiany i popukał się po głowie :roll: Pewnie będe musiała poszukać innej... Może zdradzisz jaką tapete wybrałaś? Odgapiłabym coś :wink: , mam już koszmary nocne z tapeta w roli głównej...

hej anet!

naklejki dla córeczki kupiłam takie:

http://www.kidstown.pl/product/id/77,ramki-i-kieszonki-aplikacje jeszcze ich nie przykleiłam. Pewnie zrobię to na samym końcu. NIestety te o których piszesz nic mi nie mówią.

co do tapet: ja miałam do kupienia dwie rolki, więc upiłam właśnie takie drogaśne. Osborne and little.

http://www.osborneandlittle.com/_assets/collections/vintage-ii/VintageII(1).jpg

kupiłam te tylko czarno białe

Ale wczoraj któraś z dziewczyn pokazała stronkę i na niej jest mnóstwo pięknych tapet, niektóre w dobrych cenach inne bardzo drogie jest w czym wybierać.

http://www.magichome.com.pl/

dużo tapet jest też tu:

http://www.decorador.pl/catalog/index.php

edittamiło, ze wpadłaś.

jak tylko wpadam na forum, zawsze zaglądam do ciebie i jeszcze kilku osób (czasami nic nie pisząc). nie mogłaby sobie darować

NIestety te mebelki do dziecinnego to u nas są chyba nie do dostania

może to i dobrze, wyglądają na nie tanie :-?

...schody nieodmiennie mi się podobają, więc tym bardziej mi miło.

i słusznie, bo śliczne są :wink:

Właśnie na magichome siedzę trzeci dzień i już mam dość. Jest tyle tapet, że można oszaleć, poza tym chyba muszę na żywca zobaczyć, żeby poznać fakturę. Chciałabym takie bardziej tkaninowe, a nie gumowe. Muszę chyba odpocząć pare dni :) i siwiezym okiem spojrzeć :roll:

A co do naklejek ,to ja na allegro oglądam, jest tego od groma, ciekawe czy to taki sam rodzaj jak te Twoje. Fajna ta Twoja strona z naklejkami idę poogladać. Dzięki wielkie i czekam na zdjęcia Twojego domku, zwłaszcza pokoje dzieci. Będziesz wklejać, czy po ostatniej akcji forumowej zrezygnowałaś?

te derenie to dlatego, ze zamówiłam taki szkieletowy projekt ogrodu. bardzo mi to pomogło zacząć. Sama nie kupiłabym ani jednej rośliny, moze jakiegoś świerka...

:lol: :lol: Ja kupiłam w tym roku jednego derenia, bo to b.ładny krzew - właśnie zamierzam go wkopać po niedzieli (może się już w końcu ociepli) :D

Bardzo się cieszę, że jednak będą zdjęcia, czekam z niecierpliwoscią! Świetnie, że można podglądać jak powstaje fajny domek, tak etapami. Z drugiej strony z racji Twojego zawodu, myśle, że to dobra reklama dla Ciebie, dlatego na Twoim miejscu tym bardziej byłabym skłonna dzielić się z forumowiczami swoją pracą.

oj, żeby już się ociepliło!

w tym roku mam zamiar posadzić jałowce, berberysy, tawuły i azalie no i mnóstwo bylin. dzwonki, liatrie, kosćce na liście mam jeszcze clematisy, funkie i wrzosy.... Ale przede wszystkim musze rozwieźć po działce kamienie, mam ich całą wielką kupę takich dość dużych a nie zamierzam robić skalniaka jako takiego. Chciałabym, zeby np. clematisy obrosły mi kamienie