Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia, ja dzieki takim deseczkom z ikei spalam przez miesiac w Anglii na podlodze. :lol: :lol: :lol:

Wiesz... mój Księciunio też złamał kiedyś taką deseczkę... ale to zależy i od tego co leży... i od tego co robi oprócz leżenia... :wink: :roll: 8) :D :D

Rasia, ja dzieki takim deseczkom z ikei spalam przez miesiac w Anglii na podlodze. :lol: :lol: :lol:

Wiesz... mój Księciunio też złamał kiedyś taką deseczkę... ale to zależy i od tego co leży... i od tego co robi oprócz leżenia... :wink: :roll: 8) :D :D

Nic nie robilam... :oops: :oops: :oops:

Materac lezal na takiej drabince niczym nie przymocowanej - jak to w IKEI, deseczki mozna bylo w rekach lamac. :-? Wystarczylo sie obrocic na drugi bok i ladowalo sie na ziemi. Mozna sie bylo wsciec. :evil:

ten malm ma wadę: jest okropnie kanciasty, boję się, ze będzie miała zawsze poobijane łydki, ale za to jest bardzo tani i ma zagłówek...

dla przypomnienia:

http://www.ikea.com/PIAimages/36790_PE128046_S4.jpg

co myślicie? bać się o piszczele, czy przesadzam?

Nie bój się o piszczele. Ja mam malma i jest ok. Łóżko przykrywam narzutą, która łagodzi ewentualne urazy. Mnie się podoba.

dziecię ma 7lat

Kaska ale to jest Twój Malm, czy dziecka? Bo wiesz o siebie to ja bym się nie bała. NArzuta wystarczy, al dzieci to się potrafią nieźle wsciekać

Mój. Ale dzieci też sie czasem do nas zapędzają, bo można fajnie poskakac :roll:

aaaa, szafki białe

kafli nie ma i pewnie nie będzie, może szkło. Ale nie od razu. Na podłodze grafitowy gres.

No to musze sie doszkolic....co to jest "gres"?

:lol: :lol: :lol: Jak moj malz normalnie. :roll: :wink:

No co!!! czlowiek jezyk polski na nowo odkrywa....ja tylko Opoczno pamietam

:roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol:

Cierpliwosci ciutke dla maluczkich :wink: nie dosc ze z daleka to zielonych na nowinki budowlano-dekoratorskie :lol: :lol: :lol:

aaaa, szafki białe

kafli nie ma i pewnie nie będzie, może szkło. Ale nie od razu. Na podłodze grafitowy gres.

No to musze sie doszkolic....co to jest "gres"?

:lol: :lol: :lol: Jak moj malz normalnie. :roll: :wink:

No co!!! czlowiek jezyk polski na nowo odkrywa....ja tylko Opoczno pamietam

:roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol:

Cierpliwosci ciutke dla maluczkich :wink: nie dosc ze z daleka to zielonych na nowinki budowlano-dekoratorskie :lol: :lol: :lol:

Moj malz od razu kombinuje, od jakiego slowa to moze pochodzic. :lol: :lol: :lol: Gorzej, jak kreatywnosc rodzima przekracza jego etymologiczna intuicje. :-? Gres to takie plytki na podloge. :lol: :lol: :lol: