Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzięki

staram się :)

a co do łóżeczka, o dziwo szuflady Marysi spodobały się bardziej niż serduszka. Wysłałam zapytanie o transport jak cena będzie do przyjęcia to bierzemy.

jest jeszcze jedna ważna rzecz - to z szufladami pasuje do standardowego materaca 200x90, mogę sobie materac kupić np. w IKEI, JYSK

to różowe jest krótsze a materac do niego 180x90...nigdzie takich nie widziałam. Obawiam się, że byłby przez to sporo droższy...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie jest producent materacy. Robią też neitypowe. Na Allegro troche sprzedają. wykonują też specjalistyczne, ortopedyczne. Jakby co to dam Ci namiar :wink: :lol:

Choc ja kupowałam nasz na Allegro od bazyla i za nic nie zamienie go na inny. Po roku spania jest jak nowy. Bardzo jestem z niego zadowolona. Corce kupowałam inny, od kogoś innego ale i cena byla niższa. Widać różnicę i to bardzo. Za rok wymienię Jej na taki jak nasz.

dzięki Mayland, a w jakich cenach takie materace są? taki do 300zł też da się kupić?
Dziś była u mnie kumpela, taka co to dawno nie była u mnie. Mysłam, ze ją zaskoczę ceną materaca za tysiak, a ona mi mówi, że kupiła za 4,5 tysia :roll:

Kupowałam od Niego: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4639236

Mamy dokładnie ten: http://www.allegro.pl/item579798397_materace_materac_las_vegas_kokos_7_stref_160x200.html

Ciężki, twardawy, porządny. Dobrze mi się na nim śpi choć wcześniej mieliśmy zawsze miękkie materace. Naprawdę polecam. Pierwszej nocy bałam się że nie zasnę, ze za twardy. Ale to złudzenie. Bardzo wygodny sie okazał. A za materac tej jakości płaci się w salonach zazwyczaj krocie (sprężyny w kieszonkach, kokos, wełna, strefowy itp)

Irmo, szczerze mówiąc to w życiu bym nie kupiła tego Malma dziecku. Fakt jest bardzo ładne, ale łóżko ma być wygodne i bezpieczne. Pozostałe łóżeczka są śliczne i zdecydowanie przyjemniejsze w użytkowaniu. Ja mam zamiar kupić to które wkleiła Markoto, dom mam z zewnątrz nowoczesny, a w środku totalny misz-masz :lol: Mała pokój będzie miała oczywiście księżniczkowy, inaczej stwierdziła, że sie nie przeprowadzi :roll: A tak na marginesie, to nie mogę doczekać się już nowych zdjęć z Twojego domku.

Myślę ze wystarczyłoby CI tam. Nie jest to duży pokój a to jest rozkładane i lekkie. Będizes zmogła sama to przemieszczać bez problemu. Sama to rozważałam ale nie mam potrzeby takiej. Choc jeszcze mam na strych coś wstawić i właśnei taki by mi pasował bo do ćwiczęń mógłby być rozłożony :lol:

Irmo, szczerze mówiąc to w życiu bym nie kupiła tego Malma dziecku. Fakt jest bardzo ładne, ale łóżko ma być wygodne i bezpieczne. Pozostałe łóżeczka są śliczne i zdecydowanie przyjemniejsze w użytkowaniu. Ja mam zamiar kupić to które wkleiła Markoto, dom mam z zewnątrz nowoczesny, a w środku totalny misz-masz :lol: Mała pokój będzie miała oczywiście księżniczkowy, inaczej stwierdziła, że sie nie przeprowadzi :roll: A tak na marginesie, to nie mogę doczekać się już nowych zdjęć z Twojego domku.

na razie grzebiemy się z malowaniem, dzisiaj jak maż malował u synka w pokoju odpadł kawałek sufitu :o

sama bym chciała już jakieś zdjęcia wkleić, bo to by znaczyło, ze coś się zmienia w domu, ale na razie kicha.

A co do łóżka- no ten malm mi po prostu nie dawał spokoju. Mam nadzieję, ze koszt transportu tego łóżka z szufladami nie będzie koszmarnie wysoki...A co do pokoiku królewny- mojej widzę, nie podobają sie pokoiki w kolorach pastelowych. Ona lubi klimaty bardzie disco :wink: plastic fantastic

Myślę ze wystarczyłoby CI tam. Nie jest to duży pokój a to jest rozkładane i lekkie. Będizes zmogła sama to przemieszczać bez problemu. Sama to rozważałam ale nie mam potrzeby takiej. Choc jeszcze mam na strych coś wstawić i właśnei taki by mi pasował bo do ćwiczęń mógłby być rozłożony :lol:

tylko nie wiem jak na tym się siedzi...czasem będą do mnie przychodzić klienci...hm...chyba jednak kupię LYCKSELE z IKEI. spanie ma takie samo a i siedzi się dobrze, nie za nisko...

Ze mną to tak zawsze zobaczę coś nowego i od razu chciałabym mieć