Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

szczerze mówiąc to np. sławne le rable niespecjalnie mi się podobają

Dzięki Kochana - w takim razie gdybyś wpadła do mnie na parapetówkę to jednej łazienki Ci oszczędzę! :lol: :wink:

ej, na pewno zajrzę i do niej :wink:

no co poradzę, ze ja na beżyki już prawie patrzeć nie mogę...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szczerze mówiąc to np. sławne le rable niespecjalnie mi się podobają

Dzięki Kochana - w takim razie gdybyś wpadła do mnie na parapetówkę to jednej łazienki Ci oszczędzę! :lol: :wink:

ej, na pewno zajrzę i do niej :wink:

no co poradzę, ze ja na beżyki już prawie patrzeć nie mogę...

Irmo nie Ty jedna, więc doskonale rozumiem...! 8) :wink:

Najważniejsze żeby każdy miał takie wnętrze, w którym się dobrze czuje. Uważam, że niekoniecznie musi ono być zgodne z najnowszymi trendami... :roll:

Anet1 to nie jest żaden welurek.... W zasadzie to nie umiem określić jaki to rodzaj materiału... :roll:

Najważniejsze żeby każdy miał takie wnętrze, w którym się dobrze czuje. Uważam, że niekoniecznie musi ono być zgodne z najnowszymi trendami... :roll:

Z tym sie zgadzam i chyba sama jestem tego najlepszym przykładem :lol:

Irmie udało się w łazienkach przy pomocy odpowiedniego lusta, armatury, czy strefowego położenia płytek... złamać nieco zniewieściałość dekorów na płytkach. Mam nadzieję, ze ten sam efekt bedzie w kuchni :lol:

DZięki za gratulacje. Kuchnia bardzo mi się wczoraj podobała. Czy dzisiaj będzie tak samo? :wink: mam nadzieję...

blat jest bardzo delikatny, kwiatki nie rzucają się w oczy z daleka więc z niczym się nie gryzą.

uchwyty są duże, inaczej niż planowałam, ale nie wygląda to źle. reszta - bez zastzreżeń.

zdjęcia postaram się wrzucic jak najszybciej, bo chcę poznać Waszą opinię.

Kuchnia super, prosta, bez zbednych dodatkow, na pewno z czasem jakies sie pojawia jak to w kuchni ;)

Irma przetestuj prosze jak jest z tym palcowaniem tych szafek z pelnego polysku :)

Mam pytanie o listwy przypodlogowe, z czego masz? ile kosztowaly i gdzie kupowalas??

Kuchnia super, prosta, bez zbednych dodatkow, na pewno z czasem jakies sie pojawia jak to w kuchni ;)

Irma przetestuj prosze jak jest z tym palcowaniem tych szafek z pelnego polysku :)

Mam pytanie o listwy przypodlogowe, z czego masz? ile kosztowaly i gdzie kupowalas??

listwy to mdf lakierowany. kosztowały 13m.b. plus montaż