Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z blichtrem i wypasikiem to moze nie...ale chciałabym mieć tam odrobinkę atmosfery luksusowego burdelu...zresztą moze nie burdelu, ale czegoś seksualnego...nie zamierzam w tej sypialni oddawać się tylko relaksowi i wyciszeniu... :oops:
sie normalnie zgorszę :oops:

:lol:

bier go, jest piękny!!

Hej

Mi sie podoba numer 3 ten ktory wyeliminowalas. Ja lubie te dzyndzelki - bardzo kobiece ;)

Co do mojej sypialni. Do tej pory wszystko lezy. Moj maz po prostu zapadl sie pod ziemie. Za to jutro ma przyjsc pan zlota racza i zaczynamy dzialac. Mam juz dosc czekania.

Rob teraz ile sie tylko da. Sama w to nie wierzylam, ale po przeprowadzce tempo prac naprawde strasznie zwalnia.

Marekmarian ogrody bardzo dla mnie :)

cieszę się :)

ja niestety jestem abnegatem/ignorantem rabatkowości ogrodów... nie czuję zupełnie tych kombinacji flerysów i cyprysów, azalii i mazalii.. :) zerknąłem z ciekawości na jeden kwiatek o którym rozmawiałyście i w sumie nic mi to nie dało, dalej byłem głuptas :roll:

Chyba jednak jestem zwolennikiem komponowania właśnie blisko tych przykładów, czyli wysokiego z niskim, ciemnego z jasnym, przestrzeni/trawy czystej spiętej pojedynczym drzewkiem...

coś jak to:

http://tgharchitects.com/projects/houses/searanch1/photo3.jpg

Oczywiscie lubię też bardziej dzikie ogrody, ale zupełnie nie rozpoznaję roślin :)

apropos, zaśpiewam:

a gdzie jest ten dom, gdzie jest ta galeria... ?

Marku ja lubię podobne zestawienia choć u siebie popuściłam nerwy nawiedzonego ogrodnika i jakieś rabaty porobiłam. Jest ich tylko kilka. Nie sposób zapanować nad całą moją działką i te rabaty to miały być takie.... namiastki porządku i ładu na działce :oops: :lol: Staram sie wybierać popularne gatunki, często rodzime. Ale u mnie i tak przewagą są drzewka owocowe więc łatwiej moją działkę sadem nazywać niz ogrodem :lol:

cieszę się :)

ja niestety jestem abnegatem/ignorantem rabatkowości ogrodów... nie czuję zupełnie tych kombinacji flerysów i cyprysów, azalii i mazalii.. :) zerknąłem z ciekawości na jeden kwiatek o którym rozmawiałyście i w sumie nic mi to nie dało, dalej byłem głuptas :roll:

Chyba jednak jestem zwolennikiem komponowania właśnie blisko tych przykładów, czyli wysokiego z niskim, ciemnego z jasnym, przestrzeni/trawy czystej spiętej pojedynczym drzewkiem...

coś jak to:

http://tgharchitects.com/projects/houses/searanch1/photo3.jpg

Oczywiscie lubię też bardziej dzikie ogrody, ale zupełnie nie rozpoznaję roślin :)

apropos, zaśpiewam:

a gdzie jest ten dom, gdzie jest ta galeria... ?

Ja kompletnie sie na niczym nie znam jezeli chodzi o rosliny :oops: . Az sie boje zakladania ogrodu. Jedynym kwiatkiem, ktory posiadam w domu jest bialy storczyk i na tym koniec. Wiem tylko co mi sie podoba, ale nazwac tego nie umiem.

A to link do galeri. Tylko sie nie przestrasz, bo myslec zaczelam na etapie wykanczania ;)

http://forumdomowe.forumotion.net