Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Irma gratulacje!!

Co prawda, projekt nie do końca w moim guście (wolę takie małe dworki) ale uważam,że sobie pięknie go umeblujesz i wyposażysz. Ja też jestem fanką i maniaczką koloru czekoladki, poza tym kuchnia jest cudna... Napisałaś,że jest surowa, ale jak tylko zaczniesz tam mieszkać to wypełni się takim swojskim klimatem :lol:

Mam prośbę: napisz mi na P.W. jaką farbą malowałaś ten czekoladowy pokój i jaki to konkretnie odcień :p

dzięki i jeszcze raz gratulację ślicznego domku!!

witaj, nie szkodzi, ze projekt nie w Twoim guście. A z czekoladką to ja fanką koloru nie jestem tylko moj mąz, ja jestem fanką czekoladki jako takiej...mniam :wink: a kolor sprawdzę jutro i napiszę

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja cały czas ambitnie twierdzę że będę robić segregację teraz. niestety to teraz się ciągnie od roku a ja nadal tylko mówię :roll: :lol:

lepiej się zbierz do kupy i jednak zrób tę segregację...jak patrzę na te pudła pełne niepotzrebnych rzeczy to mi ręce i gacie opadają...

ja cały czas ambitnie twierdzę że będę robić segregację teraz. niestety to teraz się ciągnie od roku a ja nadal tylko mówię :roll: :lol:

lepiej się zbierz do kupy i jednak zrób tę segregację...jak patrzę na te pudła pełne niepotzrebnych rzeczy to mi ręce i gacie opadają...

niestety bardziej prawdopodobny jest scenariusz że będę się wściekać po przeprowadzce że tego nie zrobiłam :roll: :lol:

wiem, że na to się bardzo czeka...ale pod koniec budowy, tuż przed przeprowadzką jest się już zmęczonym, że człowiek się zastanawia, czy było warto. Przynajmniej ja tak mam...

ja też tak mam a ile mi jeszcze do Ciebie brakuje :roll:

mam tylko nadzieję że jak już mieszkasz to przechodzi

Taaa, też to czytaliśmy :D . Jakoś nie wyobrażam sobie tęsknoty za jazgotaniem śmieciarki o 6 rano, wąchaniem obiadów z pięciu kuchni, wysłuchiwaniem stukotu butelek i wiązanek wydzielanych przez "młodzież z podwórka" wieczorami, a nawet późną nocą. Choć zapewne sam moment łatwy nie jest. Chociaż nasi sąsiedzi już mieszkają od miesiąca i bezczelnie jest im dobrze. A my jeszcze tyyyyle czasu.

Tak podczytujemy cię irmo, mianowana posiadaczko niżła polskiego i widzimy, ile tego jeszcze nas czeka... Ale damy radę :D

Powodzenia!

dookoła mnie mieszkają szczęśliwi posiadacze własnych domów, więc tak sobie myslę, ze może i ja też się będę cieszyć jak już ten sajgon okiełznam.

póki co mam lekkiego doła, ale w mońcu przeciez minie.

muszę wymyślić jakie dam do salonu zasłony rolety czy cokolwiek...a wiadomo, że takie problemy są bardzo przyjemne, bo wiążą się z puszczaniem kasy :wink:

Irma, jak już zamieskzasz i ogarniesz cały bajzel, poukładasz wszystko na miejsce to nie będziesz miała pojęcia jak mogłaś wytrzymac w bloku :o

Nie wiem, ża czym tęskinili ci wcześniej wymienieni ludzie :roll: Doprawdy nie wiem :-?

Pozdrawiam jak zwykle cieplutko z mojego słonecznego tarasu 8)