Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łazienka jest sliczna, zgadzam się, jakbym widziała więcej zdjęć to bym się bardziej zachwycała :p

I tak Wisienka jest the best. :D :D :D Mój Bartuś był taki własnie, jak to pieknie określiłaś: masywny :lol: Dziś mu została okrągła buzia, ale plery, nogi, klata to normalnie jak u atlety nie, że grube, ale takie wyżyłowane, wyrzeźbione :roll: Dziś był u fryzjera. Spotkałam się tam z moją kumpelą i ona mi się pyta kto to jest :o No mówię nie rób jaj, przecież to Bartek :o . Zatkało ją. Nie widziała go jakiś czas, a on zdążył tak urosnąć i zmężnieć, że go nei poznała. Cudze dzieci bardzo szybko rosną :roll:

Tak - łazienka jest super! co Ty gadasz? :lol:

Irmo! tak mi przyszło do głowy - czy Ty masz lodówkę obok piekarnika? Czy to nie obniża sprawności lodówki? I - nie masz w łazience grzejnika - drabinki?

nie mam.

mam podłogówkę

piekarnik obok lodówki może stać.

ja mam akurat między nimi 28 cm szafkę, ale może stać tuż obok. no chyba, ze używasz piekarnika codziennie po parę godzin.

Właśnie tak sobie teraz pomyślałam - przecież nie grzeje się ten piekarnik cały dzień.

Ja też będę mieć podłogówkę (w całym domu), ale zastanawiam się, czy ta drabinka nie przyda się do ręczników i w ogóle: jeden grzejnik w domu by się przydał - czasami trzeba coś szybko przez noc wysuszyc, ale tak wizualnie to wolałabym go nie mieć.

W łazience gościnnej ( w której niestety mam pralkę i susze pranie) mam kaloryfer za ścianką przysznica. Nie widać go jak się wchodzi. Gacie i skarpety mogą spokojnie wisieć :wink:

Natomiast u nas na górze jest juz na wierzchu, ale tam to tylko ewentualnie ręczniki wiszą. W łazieckach mam podłogowkę :)

Na to nie wpadłam, zeby podgrzewać ręczniki.

W każdm razie mam w domu wentylacje grawitacyjna i w łazienkach nie mam problemu z wilgocia czy mokrymi ręcznikami bez wzgledu na porę roku. Poza podłogówką mam kaloryfery ale klasyczne, wodne.

Nie ty jedna Maylandziu :wink: też nie mam takich grzejników. Póki co, ręczniki schną. Ale w sumie to nie mieszkałam jeszcze tak, żeby nie grzać :roll: No to dwa ostatnie tygodnie, może nie grzaliśmy, ale było tak ciepło na dworze, że schło jak ta lala :)

Hmm, może przesadzam. Już odzwyczaiłam się od samodzielnego "zarządzania systemem grzewczym", na razie od paru lat zależę od miasta (czy raczej elektrocieplowni), które może uznać, że np. 11 stopni to ciepło i wyłączyć ogrzewanie... :-?
to jest kapa rzeczywiście :roll: Jak mi dzisiaj było zimno to se nagrzałam do 22st i już mi lepiej :)

Gratuluje przeprowadzki! Szczerze Ci zazdroszczę, u mnie już w sumie końcówka malowanie, podłogi i zakupy wyposażenia. Chodzę zestresowana od ciągłej konieczności podejmowania decyzji, a jestem już tak wypluta, że nie wiem co mi się podoba... Gucio jest bezkonkurencyjny! W ogóle ta fotka jest świetna, super ujęcie. Też mam synka 2,5 latka, ale jest 1/3 z Gucia, taki przecinek ;)

Pozdrawiam i dużo szczęścia w nowym domku!

No tak, w domu jak stwierdzisz że chłodno to włączysz piec i temperatura komfortowa :lol:

chyba, ze masz mojego za męża... :evil:

wczoraj marzłam jak nie wiem co, a on stwierdził, ze ciepło i w kozie nie chciał rozapalić...zaczęłam sam i dopiero wtedy szanowny ruszył cztery litery...

Ja grzejniki mam na oddzielnym obwodzie i mogę je włączyć nawet w lato niezależnie od podłogówki

Irma, nie kryguj się. Łazienka jest śliczna. Czeka tylko na dopieszczenie. I kup te płytki!

nie kryguję się...

cieszę się, że Wam się podoba

mnie wkurza

może jak już ją skończę to przestanie...