Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Nie wiem czy kiedykolwiek się ujawniłam w twoich komentarzach ale jestem waszą obserwatorką od dość dawna – dziś w wolnej chwili prześledziłam cały wasz dziennik – faktycznie mieliście dużo przygód z fachowcami – partaczmami. Tak naprawdę bez tego się nie obędzie. Domek macie piękny, działeczkę też. My w odróżnieniu do was las dopiero zasadziliśmy. Taki kawałek za domkiem. Podobaja mi się bardzo twoje meble w kuchni. Ja też przymierzam się do białych tyle że z dębowym, olejowanym blatem. Twoje są lakierowane czy matowe? Z tego co widać na fotkach to takie pół na pół. Bardzo ładne i wcale nie zimne. Interesują mnie też wasze drzwi wewnętrzne – w dzienniku chyba nie było odpowiedzi kto wam je robił. No i parapety zewnętrzne.

Pozdrawiam i życzę wielu szczęśliwych chwil w nowym domku – my nie możemy coś się przeprowadzić – końcówka chyba najbardziej się ciągnie. Nie mamy jeszcze przyłącza prądu. Ale lada dzień, może tydzień…

Wena wrociła?

WIesz co, Ty nie patrz na zdjecie tej łazienki bo to pewnei Ci spokoju nie daje. Ona 200 razy lepiej wyglada w rzeczywistości niż na tym zdjeciu!

Popieram, za dużo patrzysz na to zdjęcie. To raz, Dwa: wnętrza zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo niz na zdjęciach. Ale przecież TY to dobrze wiesz.

Ja jak oglądam swoje zdjęcia to jakoś mi tak przykro jest :roll: że tak nijak, bez polotu itp. Ale jak siedzę w salonie tu już mi się podoba :wink:

Mnie sie tez tak wydaje. I pewnie ten waz moglby z powidzeniem zostac tak, jak jest. W ogole go nie widac.

Ale wiem doskonale, jak cos takiego meczy.

Sama niedawno przerabialam antracytowa brame garazowa normsthla, ktora

myslalam, ze bedzie prawie czarna.

I jak mi pan powiedzial, ze teraz musze dobrac kolory do bramy, to myslalam, ze mu walne. A teraz prosze...

Ogrodzenie klinkier stratus, antracytowy. Cokol tez stratus, itp., itd. i moze bedzie to mialo jakos rece i nogi.

Aha, no i drzwi wejsciowe tez beda musialy byc antracytowe. W zasadzie, to juz pewnie sa. Do jutra maja zrobic.

wnętrza zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo niz na zdjęciach. Ale przecież TY to dobrze wiesz.

Ja jak oglądam swoje zdjęcia to jakoś mi tak przykro jest :roll: że tak nijak, bez polotu itp.

wiem, to wkurza

trzeba się po prostu uczyć robić zdjęcia

są ludzie, u których jest dokładnie na odwrót

na żywo nic takiego - a na zdjęciach - cud, miód, malina

Wena wrociła?

wnętrza zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo niz na zdjęciach. Ale przecież TY to dobrze wiesz.

Ja jak oglądam swoje zdjęcia to jakoś mi tak przykro jest :roll: że tak nijak, bez polotu itp.

wiem, to wkurza

trzeba się po prostu uczyć robić zdjęcia

są ludzie, u których jest dokładnie na odwrót

na żywo nic takiego - a na zdjęciach - cud, miód, malina

To se zrob profesjonal sesje w domu i od razu Ci sie zacznie podobac. :wink: