Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Łał

Wspaniale że już mieszkasz i wszystko jest naprawdę śliczne (wiem że może trochę spóźniona jestem ale długo mnie tu nie było ) ;)

dzięki, dzięki

ślicznie, to mam nadzieję, dopiero będzie. Na razie to jest bałagan...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ażurowe bedą świetnie wygladać. Trudno znaleść tkaninę ażurową do rolet zwijanych zeby sie nie strzępiła. Mi się nie udało ale było kilka lat temu. Widocznie juz takie produkują co mnei bardzo cieszy.

Chętnie zobaczę domek nocą z zaciagnietymi roletami i przebijającym przez nie swiatłem 8) :lol:

A jeśli chodzi o zdjecia to ktoś maylandzi i mnie coś obiecał :roll:

Nie żebym była nachalna, ino tylko przypominam :roll:

pamietam :) ale potrzebuje chwile żeby zebrać to w jakis sensowny tekst i wskazać soft :) a jestem w samym ogniu koncowki jakiegos projektu

cierpliwości dziewczęta :)

tylko rolety

podoba mi sie. martwie sie o empatię ale ogolnie to mnie ciekawi. Mialem gdzies w sieci takie przykłady prostych zwijanych w rokę rolet i bardzo mi sie to podobało. Ta prostota.

zwykłe rolety zwijane w rolkę

niestety nie pokażę, bo nie mam jak. nie pamiętam nazwy firmy...

są czarne z takimi ażurowymi paseczkami. nie zamierzam zasłaniać nimi okien cały czas, tylko wieczorem.

Też jestem ciekawa tych rolet, nie przyszły mi do głowy czarne, ale mogą wyglądac fajnie.

Pod Twoim wpływem :D zaczęłam myślec o szarych dla siebie. Właśnie jesteśmy w trakcie ustalania, czy zakładac rolety zewnętrzne - nie podoba mi się to, drogie, tyle, że chroni trochę przed zimnem, ale nie wyobrażam sobie codziennie spac w takim zaciemnieniu.

Tylko nie wiem, czy te zwinięte roletki na oknie będą dobrze wyglądac?

ps. Irmo - zerknęłabyś do mnie? potrzebuję rady w sprawie daszków: nad tarasem i nad wejściem. No i w sprawie okien.

A jeśli chodzi o zdjecia to ktoś maylandzi i mnie coś obiecał :roll:

Nie żebym była nachalna, ino tylko przypominam :roll:

pamietam :) ale potrzebuje chwile żeby zebrać to w jakis sensowny tekst i wskazać soft :) a jestem w samym ogniu koncowki jakiegos projektu

cierpliwości dziewczęta :)

w takim razie cieprliwie czekam, a przyjamniej się postaram :)

mam złe wiadomości: Lisek prawdopodobnie nie żyje.

piszę prawdopodobnie, bo jeszcze mam odrobinę nadziei.

W sobotę zauważyliśmy, ze jest dziwnie niemrawy i osowiały, zabraliśmy go do weterynarza - prawdopodobnie babeszojza, czy jak tam się to zwie.

dostał wszystkie możliwe lekarstwa na to. Położyliśmy go w domu, zarzygał Remkowi cały gabinet, więc pzrenieśliśmy go najpierw do kuchni, ale nie chciał tam leżeć, a potem do blaszaka, żeby miał spokój.

Dostał jakiegos szwungu i zaczął łazić, jak nakręcony. Ledwo chodził, słaniał się, ale za wszelką cenę chciał dojść do dziury pod siatką i wyjść. Prawie cały dzień udawało nam się go utrzymać w obrębie działki, ale w końcu zwiał i od tamtej pory, czyli całą niedzielę i dziś rano się nie pokazał...

:cry:

weterynarz powiedział, ze choroba mogła się w ciągu nocy rozwinąć dlatego zauważyliśmy za późno...poza tym, kurczę, jak się nie zna psa, to trudno zgadnąć kiedy robi się osowiały a kiedy tylko śpi, bo ma taką melodię...

A poza tym sterylka likwiduje problemy w przyszlosci.

nie bardzo rozumiem... jakie?

Lisek - szkoda... ale jeśli to babejszoza to ma marne szanse, nieststy

czarne rolety... jestem bardzo ciekawa :wink: pomysł tak oryginalny i niezwykły że ciężko mi to sobie wyobrazić, na pewno niebanalny i niepospolity... czekam na zdjęcia :wink: