Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Irmo,

Mam jeszcze jedno pytanie o Twoje listwy, mogłabyś mi podać namiary gdzie je kupowałaś? Wyczytałam gdzieś, że za metr mdf płaciłaś 10 zł, a ztego co widze jest to świetna cena. Jakiej wysokości masz listwy? I czy jest to cena z lakierowaniem?

Pozdrawiam,

anet

Witaj Irmo,

Mam jeszcze jedno pytanie o Twoje listwy, mogłabyś mi podać namiary gdzie je kupowałaś? Wyczytałam gdzieś, że za metr mdf płaciłaś 10 zł, a ztego co widze jest to świetna cena. Jakiej wysokości masz listwy? I czy jest to cena z lakierowaniem?

Pozdrawiam,

anet

To ja sie jeszcze podepne do zapytania ;) Nie znalazlam taniej niz 18 zl. Jakiej grubosci sa twoje listwy? Mi taka cene proponuja za 12 mm grubosci a za 19 kasuja juz 24 zl :(

Hej ;)

Ja też mam małe pytanko i ogromną prośbę (ale tylko jeśli byś miała ochotę i czas) ;P

Pytanko:

Jakiej szerokości (ten bok do którego przylega tył łóżka) jest twoja sypialnia? Bo nie wiem ile powinna być żeby była dobra i tylko "sypialniana" :D - a twoja na taką właśnie wygląda ;)

I prośba:

Czy mogłabyś wejść do mojego dziennika i powiedzieć który projekt jest bardziej funkcjonalny? (gryzę się bo oba mają swoje wady i zalety, jeden jest trochę większy i bardziej się przyzwyczaiłam do niego ale drugi zapewne będzie zdecydowanie tańszy w budowie - tylko czy przez tą oszczędność nie będę puźniej kląć pod nosem :/).

http://forum.muratordom.pl/post3347893.htm#3347893

Czy ten

http://forum.muratordom.pl/post2873016.htm#2873016

Będę bardzo wdzięczna za poradę bo jesteś dla mnie niejako guru w tych kwestiach ;) Ale oczywiście tylko w chwili gdy będziesz miała czas i ochotę :p

lecę :)

a sypialnia ma 3,5m szerokości

łóżko ok. 1,6

A ja mam takie pytanie - Irmo! dlaczego nie zrobiłaś sobie w oknach szprosów??? Takie pytanie ktoś mi dzisiaj zadał - czy w naszym domu będziemy mieli szprosy? Umarłam... :lol: :lol: :lol: Ludzie nie rozróżniają zupełnie stylów...

:)

no jak to, kasy zabrakło na szprosy

gdyby nie to szprosy by były musowo :)

Witaj Irmo,

Pozdrawiam,

anet

To ja sie jeszcze podepne do zapytania ;) Nie znalazlam taniej niz 18 zl. Jakiej grubosci sa twoje listwy? Mi taka cene proponuja za 12 mm grubosci a za 19 kasuja juz 24 zl :(

pisałam już o tym11

listwy robił mi stolarz, mdf grubości 1,6 lakierowany na biało (na 90%,ale już kiedyś podawałam cenę więc gdzieś w dzienniku jest na 100% )9zł + 4zł lakierowanie

poza tym ja tu, na forum, się kręcę od 2003 roku, nie zamierzam znikać tylko dlatego, że dom wybudowałam :) czekam tylko na internet

poza tym ja tu, na forum, się kręcę od 2003 roku, nie zamierzam znikać tylko dlatego, że dom wybudowałam :) czekam tylko na internet
spróbowalabyś zniknąć :D już ja bym cię znalazła w tym Twoim lesie :wink:

ale fakt: za rzadko przychodzisz.......

Witam,juz kiedys pisałam jak bardzo podoba mi sie Wasz domek..jest całkowicie w moim guscie..pisałas że ma nie byc przytulny...niestety ale jest bardzo..taki ciepły,fajny..bardzo przyjazny..piękne kolorki,kuchnia,schody,podłogi,drzwi..mogłabym wymieniac bez konca.napewno super się mieszka..jeszcze raz gratuluje!Mam pytanko co to za piekne szare łóżeczko w sypialni?gdzie kupione i jaka cena?

pozdrawiam serdecznie

Witam,juz kiedys pisałam jak bardzo podoba mi sie Wasz domek..jest całkowicie w moim guscie..pisałas że ma nie byc przytulny...niestety ale jest bardzo..taki ciepły,fajny..bardzo przyjazny..piękne kolorki,kuchnia,schody,podłogi,drzwi..mogłabym wymieniac bez konca.napewno super się mieszka..jeszcze raz gratuluje!Mam pytanko co to za piekne szare łóżeczko w sypialni?gdzie kupione i jaka cena?

pozdrawiam serdecznie

dzięki, z tym brakiem przytulności, to trochę żart

po prostu w odczuciu większości osób coś co jest w kolorze białym, szarym i czarnym nie ma prawa być przytulne :)

łóżko kupione w NAP. Nie pamiętam ceny, coś koło 3000...