Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

korpusy mam szare, bardzo jasno szare.

białe wyglądały by moim zdaniem tandetnie, no chyba, że lakierowanego mdf.

Mayland: mam nadzieję wrócić już niedługo. póki co to u mnie w rodzinie są okropne zawirowania i nie bardzo mogę jeździć do babci, żeby trochę poforumować.

u nas nie powinno być żadnych problemów, bo telefony we wsi sa:)

musimy tylko przenieść numer, a na to TPsa ma 21 dni. Więc czekamy :)

U nas tez telefony we wsi sa, kabel tpsa idzie przy naszej bramie w ziemi (przerwalismy go kiedys to wiem), a jak napisalismy pismo o przeniesienie telefonu i netu to kilka msc walczylam, mieszkamy juz 1,5 roku i telefonu nie mamy, a net radiowy. Mialam swiezo podpisana umowe na net i musielismy zrezygnowac z numeru.

Ale w sumie dobrze sie stalo, bo teraz po takim czasie stwierdzilismy, ze telefon jest nam niepotrzebny.

U mnie nie bylo mozliwosci technicznych przenisc telefonu - brak wolnej wiazki ale to nie znaczy, ze u Ciebie tez tak musi byc.

Zalozenie tej wiazki kosztowaloby mnie 11 tys. zl bezzwrotnie, tpsa nie chcialo zrobic tego na swoj koszt, bo ta inewstycja byla dla nich nieoplacalna :evil: .

Kuzwa 10 lat mialam telefon, 4 neostrade, placilam niemale rachunki, a bylam dla nich nieoplacalna, teraz niech sie gryzna :evil:

a to mnie zmartwiłas... :cry: :cry: :cry:

czasami wynika to z centralki we wsi. jest na określona ilość numerow i dokooptowanie kolejnej paczki wejść wymagałoby kolejnej paczki klientow np 24 a jest tylko 2 wiec tpsa woli płacić kary od niewywiązania sie z umowy niż postawić kolejną paczke swojej infrastruktury.

Jesli Irma będziesz mieć problem z tym faktycznie pomyśl o radiu.

czasem firma od radia szuka pierwszej instalacji by przejac rejon od tepsy :)

widzialem ostatnio cos takiego:

http://www.ostatniamila.pl/ moze to cos pomoze... choc nie czytalem dokladnie o co chodzi (podeslano mi a jeszcze mnie problem nie dotyczy)