Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:)

puchnę z dumy

postaram się wrzucić niedługo jakieś zdjęcia, muszę tylko posprzatać

a co do zamieszkania: doczekasz się, a moim zdaniem nie da się tego porównać do niczego innego, kiedy się zaczyna mieszkać w domu, który się samemu zbudowało (przynajmniej samemu pilnowało budowy :wink:

a móiwłam o blueconnekcie? mówiłam? 8) 8) 8)

hurra!!!!

to ja korzystając z okazji koniecznie chcę zaznaczyć że czekam na następne zdjęcia co by się pozachwycać Twoim domkiem. że Ci zazdroszczę to nawet nie pisze bo to się oczywiście samo przez się rozumie :D

Witaj Irmo!

Zaglądam praktycznie codziennie (mimo, że nie piszę, bo czasu mało) i wreszcie się doczekałam... na fotki i na ożywienie w komentarzach..! 8) :wink:

Coraz piękniej robi się wokół Twojego domu i aż chciałoby się zasiąść i odpocząć na drewnianym tarasie... Miodzio.... 8)

Baaardzo podoba mi się zabudowana wnęka pomiędzy kuchnią a jadalnią/salonem - ślicznie komponuje się ze schodami. To też dąb czy jakiś fornir?!

A jak tam Twoja wnęka w salonie - masz już coś czy czekasz nadal na mebelki? :roll:

Pozdrawiam i lepszego samopoczucia życzę..! :wink:

Ania

witaj Mario

szafka jest fornirowana dębem, kiedyś jak Gutek będzie starszy i madrzejszy czyli pewnie za jakieś 30 lat, będą tam zamontowane grube szklane półki.

a na salonową szafkę wciąż czekam, nie pokazuję zdjęć, bo nic się tam nie zmieniło.

Kochana za 30 lat to już go dawno w domu nie będzie..!

Wyfrunie szybciej niż myślisz... :D :wink:

Tak myślałam, że to fornir dębowy - naprawdę ślicznie to wygląda! 8)

A jaką opcję wybrałaś w końcu do salonu - chodzi mi o wnękę..?! Bo było drewno, tapeta z różem i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam na jakiej opcji ostatecznie stanęło...:oops: :roll:

Będzie szafeczka z tego samego forniru co ta wnęka?

Kochana za 30 lat to już go dawno w domu nie będzie..!

Wyfrunie szybciej niż myślisz... :D :wink:

Tak myślałam, że to fornir dębowy - naprawdę ślicznie to wygląda! 8)

A jaką opcję wybrałaś w końcu do salonu - chodzi mi o wnękę..?! Bo było drewno, tapeta z różem i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam na jakiej opcji ostatecznie stanęło...:oops: :roll:

Będzie szafeczka z tego samego forniru co ta wnęka?

będzie fornir a nad nim białe szafki

Dobrze robisz wstrzymując sie z półkami. U mnei są takie na rogu i całe szczęscie ze to niezbyt ruchliwe meijsce. Nie było jeszcze zadengo wypadku ale jak są dzieciaki siostry u mnei to tylko zerkam czy nie biegają za blisko. Bo jakby któreś drugie pchneło to..... głowa rozbita jak nic.

I chyba wybór z salonem też dobry. Będzie kontynuacja.