Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zdycham, kur...jak te obrzeża się chuj...wkopują!!! :evil:

na dodatek zaczęło padać...

przywieźli kostkę granitową z której robię obrzeża do moejj żwirowej rabaty

ale jest część, którą oddzielam od roślin zwykłym zielonym badziewiem i to jest masakra!

Chciałabym jak najmniej wystawić nad ziemię, a to jak na złość wystaje ciągle z 7 cm...

Witam,

ja się coraz bardziej przekonuję do kostki granitowej tej drobnej. Chyba głównie ten materiał wykorzystam na podjazd i główną ścieżkę.

Podobają mi się jeszcze bardzo podkłady kolejowe więc może jeszcze gdzieniegdzie takie podkłady.

Na szczęście do ścieżek u mnie jeszcze daleka :)

ja sie tylko bałam o połączenie tej kolorowej z szarą, bo w kolorowej też są szare elementy, tylko zupełne inne. W tym mixie szare przypominają kamienie (polne?), a szara "szara" to taki melanż z nieco grubszym ziarnem. Nie chciałabym przedobrzyć z tymi kolorami, choć każda z nich osobno wygląda fajnie..

ja uwielbiam granitową kostkę, i wogóle granity, łupki itd...

pasują wszędzie i wyglądają świetnie nawet jak się zestarzeją, a moze zwłaszcza wtedy ...

Wlasnie dzisiaj maz zaczal mi klasc sciezki z kostki (nareszcie), w zeszlym roku polozyl krawezniki, a teraz srodki :p .

http://www.hukpoludnie.pl/wzory/lupek2.gifhttp://www.hukpoludnie.pl/wzory/kuru%20grey.gif

znalazłam jakiś łupek w necie, ten po lewej, jest fajny, niestety bez nazwy (chyba mają jakieś?), to drugie wygląda na granit?

ech, chyba po powrocie trzeba zrobić wizję lokalną u kamieniarzy, bo nigdy się nie zdecyduję...

Te lilie to córce się powinny podobać bo są różowe :lol: Ciszę się, że cieszą oko i nos :lol:

Co do pracy w ogrodzie to dla mnie to lekarstwo na moje skołotane pracą nerwy. Gdy chodzę miedzy różami i innymi nasadzeniami to jakby czas się zatrzymał... :roll: