Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wróciłąm do dyskusji, a i dodam coś od siebie

wiadomo sosna jest bardzo, bardzo miękka. wszytko zależy co chemy osiągnąć. rozumiem Irmę o jaki efekt jej chodz i idealnie sosna się do tego nadaje. piękne są te białe, zatarte podłogi.

Jak ogladam house and gardeny to tam co druga podloga jest biala, nie sadze, zeby malowali na bialo cos bardziej szlachetnego niz sosna, ale może się mylę...

Ja po prostu zawsze chcialam miec podłogę z podniszczonych bialych desek

lubię te angielskie programy i brakuje mi ich trochę (mniej czasu na telewizję i słąba znajomość programów :oops: ). znam trochę mentalność anglików. szlachetne drewno to oak, więc zupełnie nie zdziwiłabym się gdyby to były dębowe dechy :wink:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.trendir.com/archives/transparent-house-concrete-art.jpg

coś dla editty, wklejam bo śliczne

maaamo pięęęękne :o :o :o :o :o :o :o :o :o

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ciekawe czy piszą jak to jest zrobione

:o :o :o Ten rysunek to moze byc laserunek nałozony przez szablon i zabezpieczony zywica. :roll: Sliczne w kazdym razie.

jak na moje oko, to on jest jakby wydrapany...

Irmo

mam prośbę co do koloru okien - to jakiś konkretny? Szukam czegoś sensownego a ten u Ciebie wygląda na idealny...

Z góry przepraszam jeśli już o tym pisałaś ale ze względu na objętość komentarzy nie jestem w stanie przez nie przebrnąć - wybacz

nie pisałam, a wogóle to przepraszam, że dopiero teraz Ci odpowiadam. Niestety nie pamiętam jaki to kolor. jak sobie przypomnę to dam znac.

tego potwora nie da sie przetrzymac, tak żeby dluzej spal po poludniu, bo jak chce spac rano to potrafi zasnąc w kazdym momencie i w kazdej sytuacji. np. ostatnio zasnąl na podłodze podczas zabawy...

taki typ, niestety podejrzewam ze trza przeczekac, az wyrosnie...

Irmo

mam prośbę co do koloru okien - to jakiś konkretny? Szukam czegoś sensownego a ten u Ciebie wygląda na idealny...

Z góry przepraszam jeśli już o tym pisałaś ale ze względu na objętość komentarzy nie jestem w stanie przez nie przebrnąć - wybacz

nie pisałam, a wogóle to przepraszam, że dopiero teraz Ci odpowiadam. Niestety nie pamiętam jaki to kolor. jak sobie przypomnę to dam znac.

dzięki wielkie - będę czekać :D

a co do dzieci - mnie nie mówcie. po 7 miesiącach wracałam do pracy z pieśnią na ustach. nawet mimo tego że moje dziecie to aniołek :wink: :D

Ja tez po roku wychowawczego czekalam tylko kiedy wroce do pracy :) Teraz pracuje na 4/5 etatu tzn piatki mam wolne, zeby mama, ktora zajmuje sie mlodszym dzieckiem mogla sobie pozalatwiac rozne rzeczy i musze przyznac ze ten piatek to najbardziej meczacy dzien w tygodniu :)

JA mam koszmarnie popieprzoną sytuację zawodową, więc pracuję i jestem na wychowawczym jednocześnie. Co prawda nie pracuję bardzo dużo, na pewno nie pełne 8 godzin dziennie, ale i tak już mam dość takiego sajgonu, bo nic nie jest zrobione jak należy i w końcu stracę reputacjęi i będę musiała się przekwalifikować... :evil: