Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Irma olej tych znajomych :)

Mi się u Ciebie wszytsko podoba a u mnie nic :(

to dopeiro jest dramat :roll:

było mnie zatrudnić :wink:

a tak serio - pewnie przesadzasz, każdy ma taki moment podczas wykończeniówki. Mija...najczęściej

hehe nie stać mnie :)

a, propos duzo wyuliłaś za projekt ogrodu???

Ja mam 3000 m2 i jak policze po 3 zł za metr to wole za to kupić 100 drzewek :) może sama cóś wykombinuję

a z tym momentem to pewnie masz rację - mam nadzieje że minie :)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie znam Twoich znajomych Irma, ale ja czasami tez tak mam, ze nie potrafie sie za bardzo podniecac, jak cos mi sie podoba. Po prostu podoba mi sie i juz i nie umiem wydawac egzaltowanych okrzykow. :wink: Moze to bylo dla nich oczywiste, ze masz fajny dom? :roll: :wink:

Myślisz, ze jestem idiotką, która potzrebuje aż egzaltacji? Nie, naprawdę...po prostu poczułam się dziwnie. I tyle...

No nieeeeeeeee, nie mysle tak. Fakt, ze ja znam juz fotki i co sie mialam nazachwycac schodami czy kuchnia czy bryla czy innymi rzeczami to sie juz nazachwycalam, wiec gdybym zobaczyla Twoj dom na zywo to moglabym tylko peknac z zazdrosci. :roll:

Uszy do gory. Mnie sie podoba. :wink: Iiiii mysle, ze Twoj dom jest fajny dlatego, ze nie widac po nim jakichs grubych milionow wladowanych, nawet jesli one tam sa. Na tym polega klasa moim zdaniem. 8)

Nie znam Twoich znajomych Irma, ale ja czasami tez tak mam, ze nie potrafie sie za bardzo podniecac, jak cos mi sie podoba. Po prostu podoba mi sie i juz i nie umiem wydawac egzaltowanych okrzykow. :wink: Moze to bylo dla nich oczywiste, ze masz fajny dom? :roll: :wink:

Myślisz, ze jestem idiotką, która potzrebuje aż egzaltacji? Nie, naprawdę...po prostu poczułam się dziwnie. I tyle...

No nieeeeeeeee, nie mysle tak. Fakt, ze ja znam juz fotki i co sie mialam nazachwycac schodami czy kuchnia czy bryla czy innymi rzeczami to sie juz nazachwycalam, wiec gdybym zobaczyla Twoj dom na zywo to moglabym tylko peknac z zazdrosci. :roll:

Uszy do gory. Mnie sie podoba. :wink: Iiiii mysle, ze Twoj dom jest fajny dlatego, ze nie widac po nim jakichs grubych milionow wladowanych, nawet jesli one tam sa. Na tym polega klasa moim zdaniem. 8)

Mogło im się nie podobać ich prawo. Wzięłam to do siebie, bo ten dom to takie marzenie, trochę jak dziecko... :wink: Poza tym oni chyba potwierdzili to co ja myślę, ze jest bardzo zwykły mo dom i że jako projektant mogłam trochę bardziej się postarać czy co...

dobra, słuchajcie konczę ten temat, nie ma co dalej roztrząsać i się mazać.

w czwartek przyjeżdza szafka do salonu i boję się, zę brzydka będzie...

jak czytam wasze bardzo przecież pochlebne opinie to sobie myślę, ze Wy tak dlatego, ze jesteście po prostu bardzo miłe i grzeczne...
Uwierz mi, jak mi się nie podoba to wolę przemilczeć, albo szukam jakiegoś szczegółu, który mi się podoba i to chwalę. Nic na siłę :roll:

Wiem, ze miło jest jak ktoś chwali, no ale kamannnnn. My jesteśmy duże dziewczynki znające swoją wartość, nieee??? 8)

Kasia, ja jestem duża i dziewczynka też,a le na tym koniec. :wink:
Maatkoooooo jedynaaaaaa :o

Rzeczywiście musisz zrobić sobie chwilę przerwy. Mnie rok urlopu bardzo dobrze zrobił. Z dystansem słucham tych wszystkich dąsów i gorzkich zali rodziców, uczniów, dyrekcji. Ja po prostu robię swoje i już. I wiem, że jestem w tym dobra!! Slysze to od postronnych ludzi, którzy chwalą mnie ale dopiero po latach. Ale zawsze to coś, nie?? :wink:

Szkoda tylko, że straciłam serce do tego zawodu :roll:

Kasia, ja jestem duża i dziewczynka też,a le na tym koniec. :wink:

No niestety to prawda. :x Masz niesamowity dar a jednocześnie zachowujesz się jak zahukana dziewczynka.

Przecież mimo braku dystansu osiągnęłaś w domu dokładnie taki efekt o jaki Ci chodziło. Miał być praktyczny prosty bez rozmachu i ze smakiem. Mylę się?

Nie ma się co dziwić że nie powala na kolana ludzi szukających w domach znajomych realizacji szaleńczych wizji 'artystów'. Ale to naprawdę ich problem. Ty powinnaś być dumna że w każdym pomieszczeniu trafiłaś w sedno i całość jest spójna i piękna. Przecież to nie dom na pokaz. Ma służyć Twojej rodzinie i cieszyć Twoje oko. Dlaczego ktoś kto między linijkami twierdzi że dom jest bez ekscesów Cię zbija z pantałyku?