Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma

dobra koza nie jest zła!!! :D :D :D

Na pewno lepsza niż jakaś wymodzona konstrukcja której gościu nie czuje i mógłby ją schrzanić. Choć zawsze możecie poprosić jakiegoś odważniejszego zduna co to niejedno już widział i niejedno już robił. Jak Forest-Natura :wink:

Irma, a czy możesz mnie poratować?

Spodobała mi się baaardzo mozaika w kształcie kropli. Nie mogę jej nigdzie odnaleźć. Aż wstyd się przyznać ile godzin jej szukam w necie, bez rezultatu :(

W aktualnym katalogu Castoramy na str.11 i 13 prezentują ją w kolorze brązowym. Kolor może tu nieistotny, ale co to firma, nazwa? Colours? Nikt tego nie ma! Spotkałaś się z tym?

Irma, jeszcze raz dziękuję! Miałaś może do czynienia z taką mozaiką? Czy ona jest w ogóle praktyczna? Te kamienie sporo wystają nad powierzchnię płytki, nie jak w tradycyjnej mozaice. Czy one się nie obiją, co z utrzymaniem czystości dookoła kamyków? Jak Ci się wydaje?

Kominek czy koza? U siebie pewnie zrobiłabym kominek :oops: , ale druga i trzecia koza są super! Nie wiem jaki masz zamysł, jbo eżeli stawiasz na otwrte przestrzenie - lekkość to zdecydowanie koza. Jeżeli chcesz oddzielić tamtą przestrzeń ze schodami od salonu to lepiej kominek. Chyba bardziej koza tam pasuje ...

Moment jeszcze zajrzę do projektu Twojego domku ...