Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

własnie to mnie zadziwia :)

wszyscy się Twoją chałupką zachwycają, a juz nie wspomnę, ze z zewnątrz jest naprawdę super, a Ty nie masz przekonania? WHY?!

jeśli to do mnie to Ci powiem, że z zewnątrz to jest super, nic bym nie zmieniła. Natomiast w środku, no cóż :roll: Źle nie jest, ale żebym piała z zachwytu??

Może to dlatego, że przesiaduję na forum, oglądam ciekawe rozwiązania w innych domach i mi łyso, że nie wpadłam na to sama??? :roll: Ale dobra, juz milczę :)

ale masz przecież całe życie żeby dom dopieszczać.

Ja nie pieję nad swoim domem, ale podoba mi się. Oczywiście, zę są ładniejsze i bardziej wypasione i ciekawsze itd. ale ja swoj lubię i podoba mi się i juz.

w sumie to przecieżw nim nie ma żadnych fajerwerków...

Kasia luz.

...

Kasia luz.

i tej wersji będę się trzymac :D

W sumie z "bazy" czyli rozmieszczenia jestem bardzo zadowolona!! A to by było chyba najtrudniejsze do wymiany :wink:

Ostatnio widziałam takie cudne lapmy i o dziwo mój mąż nawet się nie szarpał jak mu powiedziałam, że chętnie bym powymieniała :o Bo te nasze to chyba były najtańsze jakie widziałam :oops:

...

Kasia luz.

i tej wersji będę się trzymac :D

W sumie z "bazy" czyli rozmieszczenia jestem bardzo zadowolona!! A to by było chyba najtrudniejsze do wymiany :wink:

Ostatnio widziałam takie cudne lapmy i o dziwo mój mąż nawet się nie szarpał jak mu powiedziałam, że chętnie bym powymieniała :o Bo te nasze to chyba były najtańsze jakie widziałam :oops:

a widzisz!

ja uważam, zę ukłąd funkcjonalny jest najważniejszy, reszta to dekoratorstwo i zawsze można poprawić :)

jeszcze raz sorki własnie sie skapnełam i usuwałam swój wpizzzz, ale mi odpowiedziałas i pupka

Irmo fotele ładniutkie. Lubie ten róż, czy też amarant.

Nie wiem co w nich niby nie gra, pewnie takie subtelności to tylko właściciel może znaleźć.

A ja mam takie pytanko, bo nosi mnie od zastanawiania się nad tym czy do płytek affron 60x60 da się położyc parkiet olejowany z dębu w jodełke, czy to będzie jakiś straszny mezalians

Kuchnio-jadalnia wyglądała tydzien temu tak:

http://images48.fotosik.pl/217/44b9533f6341a9b4med.jpg

Tam gdzie jest różnica poziomów na wylewce to z przodu gres, a z tyłu w jadalni parkiet.

Irma, a jak myślisz?

;)

Kurcze, tak patrze na to zdjęcie i szkoda mi teraz ze mój sufit się zrobił kartonowy. Tęsknie za swoim osb:( troche

Sorki za zasmiecanie wątku, szepnij slowo, a wywale to zdjęcie

a affron to mam juz w wc położony i to bedzie główny gres w domu

http://images48.fotosik.pl/212/371c22d066c875afmed.jpg

http://www.lazienki24.pl/cache/images/4/f/f/4ffef17c8b8a709cbc270a52d34a7ab8.jpg

hm...z tą jodełką to jeśli by wnętzre było bardzo surowe i industrialne to jodełka jak dla mnei może być, tak dla lekutkiego zadrażnienia.

Ale jeśli będziesz chciała efektu pośredniego, to jodły bym jednak nie dawała. Moze się zrobić ciotkowato...

Mi sie to drugie wnętrze podoba jesli chodzi o estetyke, ale jest takie troche za poważne, czy też takie mało udomowione. Wszystko jest na miejscu i jest elegancko, ale brakuje troche jaj, tak jak u ciebie z tymi fotelami czy fikuśną tkaniną na zasłony.

Chyba seee za bardzo poukładałam wszystko w obawie przed chaosem :-?

A jak by ciepnąć do jadalni wielki stół z dębu z oheblowanymi grubaśnymi nogami ? No nie wiem. Mam dzis strasznie podcięte skrzydła, bo sobie spojrzałam na to z boku, no i tych desek na suficie mi nagle strasznie niespodziewanie brak

Po prośbię przychodzę :)

mąż mój się wzion i uparł, że chce meić w salonie taką lampę

http://www.maxlamp.pl/index.php?products=product&prod_id=15238

Tłumaczę jak dziecku, że tak słabo u nas w salonie będzie wyglądac, więc usłyszałam, to znajdź w takim kształcie, żeby pasowała :roll:

Więc uderzam do Ciebie :oops:

ale chyba raczej do okretówki, albo mozaiki dębowej a nie do jodełki, co?

Chciałabym takie wnętrza naturalne troche(Małgoś pęknie ze śmiechu z tą moją naturalnością ;)) , no żeby było tak swojsko, ale się zapędziłam

no właśnie do jodełki...

tzn. do okrętówki też, a najlepiej do betonu :)

Tłumaczę jak dziecku, że tak słabo u nas w salonie będzie wyglądac, więc usłyszałam, to znajdź w takim kształcie, żeby pasowała :roll:

Moja lampa. :) :) :)

Ja mam z bialym kloszem i na zywca mi sie bardziej podoba niz na zdjeciach.

Moja lampa. :) :) :)

Ja mam z bialym kloszem i na zywca mi sie bardziej podoba niz na zdjeciach.

Ona jest super, ale do mnie to ona ni jak nie pasuje :-?

Ja mam dwie lampy z fioletowo-bordowymi abażurami :roll: Takie materiałowe :roll:

Ja wiem, że to nie musi być identiko, ale jednak coś musi być z jednej parafii