Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Irmo,

Ale pieknie juz mieszkasz!! Gucio w zimowej szacie tez super wyglada :wink:

Podgladajac Twoj dziennik dochodze do wniosku, ze tak jak robisz to najbardziej mi sie podoba i tez bede tak robic...ciagle cos zmieniasz, dodajesz...dom jest nowy caly czas, bo ciagle ma jakies nowe elementy...

:lol:

Maja

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Irmo,

Podgladajac Twoj dziennik dochodze do wniosku, ze tak jak robisz to najbardziej mi sie podoba i tez bede tak robic...ciagle cos zmieniasz, dodajesz...dom jest nowy caly czas, bo ciagle ma jakies nowe elementy...

Maja

dzięki Maya

ale ja tak robię nie dlatego, że tak trzeba, wiesz? :)

po prostu tak długo podejmuję decyzje... :oops:

Hej Irmo,

Maja

dzięki Maya

ale ja tak robię nie dlatego, że tak trzeba, wiesz? :)

po prostu tak długo podejmuję decyzje... :oops:

:lol: :lol:

Nie...nie... to tak trzeba :wink: Bo najpierw trzeba pomieszkac, by wiedziec co najlepiej pracuje razem, a co osobno :wink:

Cześć Mamo :)

drewno to świerk

malowałam jakimś czymś ochronno barwiącym - ale pomogłam :)

narożniki są wykonczone narożnikami gotowymi z drewna sosnowego, takie drewniane kątowniki.

Ale idz do Malmuc ona ma elewację drewnianą zrobioną cudnie, ja to mam po prostu tanio

Witaj Irmo!

Pooglądałam sobie nowe nabytki i napiszę tylko, że właśnie tak to sobie wyobrażałam..! 8) :wink:

Fotele dodały smaczku i pięknie ożywiają wnętrze.

Wcale Ci się nie dziwię, że jesteś zadowolona z efektów swojej pracy...! 8)

Podziwiam i pozdrawiam,

Ania

dzięki, kochana jesteś

ja jestem okropnie łasa na komplementy, uwielbiam jak mnie chwalą :) :oops: tak naprawdę to jeszcze mnóstwa rzeczy brakuje, ale z fotelami przynajmniej jakas zajawka koncepcji się ujawniła :)

:wink: :wink: :wink:

Ja tam nie widzę brakujących rzeczy tylko piękne wnętrze!

Możesz być z siebie naprawdę zadowolona, ale to już przecież wiesz.... 8)

ja tylko czekam czy pojawią się dodatki w drugim -zielonym-limonkowym kolorze z lamp w jakichs drobiazgach. A też mi się podoba jak chorera

A wiesz Myszko, że ostatnio zobaczyłam połączenie fioletu i takiej limonki w BoConcepcie i zapałałam do niego miłością...! :oops: 8)

No i teraz kombinuję jak to wpleść w mój salon... :roll: Wiem, że na pewno będzie fioletowy fotel ( tzn. to wiem już od dawna) - nie jestem tylko pewna czy taki dywan będzie pasować do mojej jasnej kanapy...?! :roll: A piękny on jest, oj piękny...

dzięki, kochana jesteś

ja jestem okropnie łasa na komplementy, uwielbiam jak mnie chwalą :) :oops: tak naprawdę to jeszcze mnóstwa rzeczy brakuje, ale z fotelami przynajmniej jakas zajawka koncepcji się ujawniła :)

:wink: :wink: :wink:

Ja tam nie widzę brakujących rzeczy tylko piękne wnętrze!

Możesz być z siebie naprawdę zadowolona, ale to już przecież wiesz.... 8)

ja tylko czekam czy pojawią się dodatki w drugim -zielonym-limonkowym kolorze z lamp w jakichs drobiazgach. A też mi się podoba jak chorera

A wiesz Myszko, że ostatnio zobaczyłam połączenie fioletu i takiej limonki w BoConcepcie i zapałałam do niego miłością...! :oops: 8)

No i teraz kombinuję jak to wpleść w mój salon... :roll: Wiem, że na pewno będzie fioletowy fotel ( tzn. to wiem już od dawna) - nie jestem tylko pewna czy taki dywan będzie pasować do mojej jasnej kanapy...?! :roll: A piękny on jest, oj piękny...

Marysiu ja bym robiła tak, ze jeden kolor dominuje, np fiolet, a drugi kolor tylko tak minimalnie, ale w kilku punktach. Widzę, ze ostre kolory wracają do mody.Nim sie obejrzymy znowu będziemy chodzić w getrach "żarówkach", albo raczej nasze dzieci.:)

Wydaje mi się, że do Twojego pokoju jakiś żywy kolor nie brązowy i nie beżowy by się przydał, ale tylko w akcencie