Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irmo, naprawdę żal byloby mi Twojego dziennika. Zawsze z zaciekawieniem klikam na link, gdy przychodzi powiadomienie, ze coś napisałaś - można spodziewać się uczty dla ducha, a może bardziej adekwatne byloby okreslenie "dla zmysłów" - szczególnie zmysłu wzroku. Ale jestem w stanie zrozumieć, ze możesz już nie chcieć...

W zwiazku z tym, że aura bardziej skłania do myslenia o śnie zimowym, nastroje z ta pozycją slońca nad horyzontem (lub z zupełnym jego brakiem) ksztaltują się często poniżej stanów średnich. Te dodatkowe czynniki pewnie mogą miec swój udział w decyzjach, na co liczę - bo jest szansa, że jutro będzie lepiej!... Ja tak czy inaczej do Twojego dziennika sobie zaglądam, nawet jak tam nic nie przybywa! :D

I ogólnie mi się refleksja pojawiła, i na temat życia forumowego, ale chyba w jednym poście tego nie zawrę... :wink:

Witaj Irmo, dawno nie pisałam w Twoich komentarzach, ale podglądam Twój dziennik systematycznie! Wielokrotnie już pisałam, że podoba mi się Wasz dom i dzisiaj to powtarzam! Wiesz trochę Ci zazdroszczę, że Twój mąż daje Ci wolną rękę, mój niestety kombinuje przy wszystkim. Nasze wyobrażenie domu się rozmija, a najgorsze, że musi koniecznie upiększać każdy kąt w domu :o Ciągle słysze NUDA, coś ciekawego musi być. Niektóre sprawy przepchnął i teraz mamy pare kwiatków w domu :roll: Mam pytanie jeszcze o tego Twojego danisa czy jak zasłonisz wieczorem okno, to czy z zewnątrz widać wnętrze? Czy wszędzie gdzie masz rolety będziesz wieszała zasłony? Przepraszam jeśli odpowiadałaś już na tego typu pytania, ja nie znalazłam odp.

Pozdrawiam serdecznie!

Witaj Irmo, dawno nie pisałam w Twoich komentarzach, ale podglądam Twój dziennik systematycznie! Wielokrotnie już pisałam, że podoba mi się Wasz dom i dzisiaj to powtarzam! Wiesz trochę Ci zazdroszczę, że Twój mąż daje Ci wolną rękę, mój niestety kombinuje przy wszystkim. Nasze wyobrażenie domu się rozmija, a najgorsze, że musi koniecznie upiększać każdy kąt w domu :o Ciągle słysze NUDA, coś ciekawego musi być. Niektóre sprawy przepchał i teraz mamy pare kwiatków w domu :roll: Mam pytanie jeszcze o tego Twojego danisa czy jak zasłonisz wieczorem okno, to czy z zewnątrz widać wnętrze? Czy wszędzie gdzie masz rolety będziesz wieszała zasłony? Przepraszam jeśli odpowiadałaś już na tego typu pytania, ja nie znalazłam odp.

Pozdrawiam serdecznie!

o matko, skąd ja to znam!

Faceci mają jakąś obsesję, miałam kiedyś klienta, dla którego zwykłe luksfery były nudne i chciał je rozdzielać a w środek suche kwiatki wkładać... :o

co do Danisa - niestety wszystko widać :)

w oknach mam albo rolety, albo zasłony

ale to jest nietypowo, najczęściej się daje jednoczesnie rolety i zasłony.

Irmo, naprawdę żal byloby mi Twojego dziennika. Zawsze z zaciekawieniem klikam na link, gdy przychodzi powiadomienie, ze coś napisałaś - można spodziewać się uczty dla ducha, a może bardziej adekwatne byloby okreslenie "dla zmysłów" - szczególnie zmysłu wzroku. Ale jestem w stanie zrozumieć, ze możesz już nie chcieć...

W zwiazku z tym, że aura bardziej skłania do myslenia o śnie zimowym, nastroje z ta pozycją slońca nad horyzontem (lub z zupełnym jego brakiem) ksztaltują się często poniżej stanów średnich. Te dodatkowe czynniki pewnie mogą miec swój udział w decyzjach, na co liczę - bo jest szansa, że jutro będzie lepiej!... Ja tak czy inaczej do Twojego dziennika sobie zaglądam, nawet jak tam nic nie przybywa! :D

I ogólnie mi się refleksja pojawiła, i na temat życia forumowego, ale chyba w jednym poście tego nie zawrę... :wink:

no z tą ucztą dla zmysłu wzroku, to chyba przesadziłaś...ale mi to nie przeszkadza, mozesz dalej tak przesadzać :wink:

Markoto, nie tylko...

skaba jeszcze

Nelli

i pewnie parę innych osób

począwszy od Dandiego, który poźniej sie na szczęście wycofał

Kilka dni temu pisalam o tym tutaj http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy,t148839.htm.

Irmo fotele wyszly swietnie, zadnych niedorobek nie widze.

Rozumiem, ze to ja bylam przyczyna tych przemyslen :( Przykro mi bardzo, ale moj dziennik nie byl jakos szczegonie wartosciowy, ani dobrych zdjec ani rzucajacych na kolana inspiracji. Moze jak dojde do twojego etapu i bede sie miala czym chwalic to reaktywuje, na razie nie ma czym

markoto mylisz sie , ja bardzo lubilam do Ciebie zagladac chociaz sie nie ujawnialam. Wlasnie Twoja decyzja o zawieszeniu dziennika (kolejnego juz) sklonila mnie do napisania postu w podanym wyzej temacie.

W ciagu ostatniego roku bardzo duzo dziennikow zostalo zlikwidowanych albo sa bez zdjec z prywatnymi galeriamii :roll: :cry: .

Szkoda tez, ze zlikwidowala dziennik mario31, justyna_m i wiele innych osob.

magpie ciesze sie, ze jednak tos lubial zagladac :)

Troche zamieszania wywolalam niechcacy bo przeciez ie ja pierwsza zawiesilam dziennik. Musze sie troche przespac z ta decyzja, pewnie za jakis czas bedzie reaktywacja, na razie i tak nie mam co pokazywac.

A haslo dostalabys na pewno bo nie jestes na forum od wczoraj i doskonale znam twoj "dorobek" na forum :)

czytałam...Co jakiś czas na forum obiawia się taka paranoja. Wtedy część dzienników znika. Ja też kiedyś miałam taki plan, bo się wystraszyłam złodziei.

a fotele są boskie. i cieszę się że opcja róż zwyciężyła. na cześć foteli hip hip hurraa!!!

fotele dziękują za fanfarę, jeszcze tylko cholerny stolik...bo naprawdę to co jest to masakra jakaś...

właśnie mi mąż powiedział, ze kupił ten stolik z e-bay :D

a fotele są boskie. i cieszę się że opcja róż zwyciężyła. na cześć foteli hip hip hurraa!!!

fotele dziękują za fanfarę, jeszcze tylko cholerny stolik...bo naprawdę to co jest to masakra jakaś...

właśnie mi mąż powiedział, ze kupił ten stolik z e-bay :D

To oznacza, ze beda nowe fotki :lol: .