Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Anet Kurcze, rzeczywiście podobnie wybieramy. FAjnie :)Te płytki w Warszawie kosztowały 226zł/m2. i obstawiam, że kupiłam drogo, ale chciałam już na coś się wreszcie zdecydować. Inaczej bujałabym się z tym do u..śmierci.

Corten Tau, też mi się podobał, ale te wydawały mi się trochę ciekawsze i nie ukrywam mniej popularne, w każdym razie długo się nie zastanawiałam.

Kaśka koza to Antaya Laudel, kupowałam w Komo. Bardzo się cieszę, że się podoba. Zwłaszcza, że słowo się rzekło kobyłka u płotu...15kw i na 90% obrotowy korpus. :wink:

http://www.komo.pl/

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[Kaśka koza to Antaya Laudel, kupowałam w Komo. Bardzo się cieszę, że się podoba. Zwłaszcza, że słowo się rzekło kobyłka u płotu...15kw i na 90% obrotowy korpus. :wink:

http://www.komo.pl/

dzięki :D

jeszcze rama w moim ulubionym kolorze 8)

super jest, :D

w sumie to nigdy tej kozy na żywo nie widziałam, ale inne tej firmy już tak i podobały mi się. Te co widziałam były bardzo surowe i nowoczesne. I w sumie o to mi chodziło.

Cena montażu powala czy nie?? :roll:

Aha, czy ta koza musi mieć dopływ powietrza?? :roll:

Hej. Fajne plytki wybralas, ale nie rozumiem, dlaczego myslisz, ze biala podloga w lazience jest niepraktyczna? Na bialym widac jedynie czarne wlosy (ewentualnie bloto, ale na to juz nic nie poradzisz), znacznie bardziej draznia wszelkie odciski i zacieki na ciemnej podlodze. Przynajmniej tak mi sie wydaje. No i jezeli tej podlogi jest 3 m2, to bede Cie nawet przed Olga bronic (to ta, co wszedzie widzi wciskajacy sie brud :wink: ).

w sumie to nigdy tej kozy na żywo nie widziałam, ale inne tej firmy już tak i podobały mi się. Te co widziałam były bardzo surowe i nowoczesne. I w sumie o to mi chodziło.

co do dopływu powietrza to nie wiem, mam zrobiony więc w razie czego trzeba będzie zatkać...a cena montażu niestety jest lekko powalająca, ale i tak wychodzi taniej niż kominek, więc jakoś przeżyję

Hej. Fajne plytki wybralas, ale nie rozumiem, dlaczego myslisz, ze biala podloga w lazience jest niepraktyczna? Na bialym widac jedynie czarne wlosy (ewentualnie bloto, ale na to juz nic nie poradzisz), znacznie bardziej draznia wszelkie odciski i zacieki na ciemnej podlodze. Przynajmniej tak mi sie wydaje. No i jezeli tej podlogi jest 3 m2, to bede Cie nawet przed Olga bronic (to ta, co wszedzie widzi wciskajacy sie brud :wink: ).

dzięki, męczyłam się z wyborem płytek chyba ze dwa miesiące. Mojemu podoba się całkiem co innego niż mnie. Ciągle się przez to kłóciliśmy. On chciał, żeby było na bogato, czyli barokowe wzory i najlepiej czarno brązowe, a mnie się już te baroki znudziły...w końcu wybrałam sama kilka rodzajów i dałam mu do wyboru. padło na te, a na białą podłogę wpadłam już w sklepie, więc poszłam na żywioł. Poza tym mam czarne włosy...ale wc jest mały, jakoś dam radę

co do dopływu powietrza to nie wiem, mam zrobiony więc w razie czego trzeba będzie zatkać...a cena montażu niestety jest lekko powalająca, ale i tak wychodzi taniej niż kominek, więc jakoś przeżyję

Hmm, ja też mam zrobiony dopływ :roll: Mówisz, że cena powala :roll: Domyślam się, ale jest tak piękna, że muszę ją mieć :oops:

Co do białych płytek to osobiście posiadam w naszej blokowej łazience takie.

Jest (jak na łazienkę w bloku przystało) bardzo mała, więc w sumiie mało co widać :wink: Aha, małż ma czarne włosy, ja kiedyś też miałam :wink:

My wybraliśmy też takie szarografitowe i białe płytki do łazienki w domu. Wokół umywalki i prysznica wybrałam białe, na podłogę również. Na białym po prostu nie widać śladów po wodzie. :wink: Z tym, że te nasze płytki to są takie szarobiałe :D

PS. Te twoje płytki są cudowne 8)

Hmm, ja też mam zrobiony dopływ Mówisz, że cena powala Domyślam się, ale jest tak piękna, że muszę ją mieć

cena kozy jest niska około 4500zł, montaż to będzie ok.2000-2500. Moim zdaniem się opłaca.

:o Eeeeeeee luzik, myślałam, że będzie to drugie tyle :roll:

Tyle to spoko, rzeczywiście warto.

Czy jakieś części montażowe jeszcze dochodzą, czy wszystko jest w komplecie??? :roll:

Sorka, ze cię tak męczę, ale po prostu zakochałam sie w tej kozie :oops: 8)

dawno mnie tu nie było :( Irma idziesz jak burza :) płyteczki kupione, koza kupiona, pomysł na wannę jest- wszystko piękne i dopasowane :)

Nie wszystkie rozwiązania muszą być praktyczne, ważne, że Ci się podobają :)

Oj muszę koniecznie moje wizyty u Ciebie zmienić na częstsze :D bo jak tak dalej pójdzie to następnym razem jak tu zaglądnę to już będziesz mieszkać:D

Hmm, ja też mam zrobiony dopływ Mówisz, że cena powala Domyślam się, ale jest tak piękna, że muszę ją mieć

cena kozy jest niska około 4500zł, montaż to będzie ok.2000-2500. Moim zdaniem się opłaca.

Czy jakieś części montażowe jeszcze dochodzą, czy wszystko jest w komplecie??? :roll:

trzeba dokupic rury 100zł/mb. Ja poniewaz mam trochę nietypowo usytuowany komin musze jeszcze wydac 200zł na wełnę kominkowa

trzeba dokupic rury 100zł/mb. Ja poniewaz mam trochę nietypowo usytuowany komin musze jeszcze wydac 200zł na wełnę kominkowa

No to uufff :D

Dzięki za info :D

Niech żyja kozy :lol: :lol:

dawno mnie tu nie było :( Irma idziesz jak burza :) płyteczki kupione, koza kupiona, pomysł na wannę jest- wszystko piękne i dopasowane :)

Nie wszystkie rozwiązania muszą być praktyczne, ważne, że Ci się podobają :)

Oj muszę koniecznie moje wizyty u Ciebie zmienić na częstsze :D bo jak tak dalej pójdzie to następnym razem jak tu zaglądnę to już będziesz mieszkać:D

oj dużo jeszcze przede mną. Mam ogromny problem z podłogą drewnianą. Nie mogę się na nic zdecydować, a to za drogie a to za kłopotliwe w wykonaniu, a to za bardzo miękkie i niepraktyczne...normalnie załamka

sprawdzałam już parkiety przemysłowe, lamelkowe, dwuwarstwowe, tradycyjne i co tylko...

marzyłam o sosnie malowanej na biało, ale nikt kto ma inny parkiet, który chcę- czyli dębowy olejowany nie ma sosny w ofercie. A ja bym chciała 7% vat... :cry: :cry: :cry: