Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja dzisiaj po raz kolejny przejrzalam sobie ksiazke o loftach i widzialam kilka takich wnetrz, w ktorych pozornie nic do niczego nie pasowalo, nawet w lazience byly np. dwie umywalki w jedym blacie, ale kazda bateria inna. :) I bylo suuuuuper. Ja jestem ostrozna z sadami, ze cos nie pasuje, bo to baaardzo wzgledne pojecie jest. 8)

aaa. ok

no dla mnie też to są dziwne problemy...

u siebie mam pomieszane, np. okrągła deszczownica i o zgrozo kanciasta bateria :)

Myślę, że takie założenia wynikają z małej pewności siebie...oczywiście nie wogóle tylko w kwestiach estetyki

żeby mieszac i eksperymentować trzeba się nie bać. A jak się tu nie bac kiedy wywalasz całą pensję na kibel ? :)

Jak się Polacy dorobią to też będą robić miksy

dzień dobry :)

no to wylądaowałam :) widzę, że łazienkato równiez angelki - miałaś kłopot z fugowaniem? bo u nas kurde coś nie halo... po zaciągnięciu fugi mam wrażenie, ze za bardzo ją widać... jakies takie szare krawędzie mi się pokazały :roll:

no nie jestem szczęślia :(

fajna kuchnia.... i widze schody robione pod kątem 45 st bez nosków.... praktyczne?

to tak na szybko po przeglądnięciu dziennika :)

Witaj,

nie przyglądałam się fugom, ale widocznie jak na moje wymagania są ok :)

Jednego tylko żałuję jeśli chodzi o te płytki- że nie wzięłam więcej paseczków zamiast esów floresów...

schody - nie widzę zbytniej różnicy w użytkowaniu takich z noskami i takich bez...kwestioa przyzwyczajenia zapewne

Witaj,

nie przyglądałam się fugom, ale widocznie jak na moje wymagania są ok :)

Jednego tylko żałuję jeśli chodzi o te płytki- że nie wzięłam więcej paseczków zamiast esów floresów...

schody - nie widzę zbytniej różnicy w użytkowaniu takich z noskami i takich bez...kwestioa przyzwyczajenia zapewne

dlaczego? 8)

bo esy floresy mi się już opatrzyły...niestety istnieje spore prawdopodobienstwo, ze za rok, będę je uważała za szczyt obciachu... :oops:

Ja wlasnie dlatego raczej jak kupuje kafle to gladkie bez ozdobnikow typu paski czy esy floresy zeby za szybko sie nie opatrzyly. Podobnie mam z kolorowymi meblami - podobaja mi sie ale po pol roku juz nie moge na nie patrzec.

ale paski też się mogą opatrzyć, podobnei, jak gładkie kafle...

może rzeczywiście najbezpieczniej z tymi mało wyrazistymi, ale te za to są właśnie "mało wyraziste"... ;)

to zależy od charakteru jeden nudzi się szybciej inny poźniej.

Ja z mooim powinnam była wybrać białe neutralne kafle i co poł roku przemalowywać ściany :)

bo esy floresy mi się już opatrzyły...niestety istnieje spore prawdopodobienstwo, ze za rok, będę je uważała za szczyt obciachu... :oops:

Irma pokaż mi ładną nowoczesną łazienkę sprzed 10 lat która nie wygląda obciachowo. :D

Cięzko jest zapodac coś co za kilka lat nie będzie mieć metki AD2009. (białoszare łazieki będą ją mieć na bank)

chyba że jest totalnie bezpłciowe.

A tak w ogóle to się naprodukowałam i mi posta wcięło :x