Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak powieszę lampe nad umywalką to jeszcze się Ciebie zapytam co z tym lustrem, bo takie dopasowane w ramie nad umywalką to by było trochę jakby wciśnięte na siłe. Mi pasuje to:

http://www.ikea.com/PIAimages/33753_PE123737_S3.jpg w pionie tak jak jest, albo ewentualnie wklejone z obramówką z mozaiki teakowej(wtedy znika problem nie licowania się czegokolwiek z płytkami

Teak tez bedzie pasowal. W ogole drewno do kobaltowego idzie dobrze...

A ja potrzebuje niebieskie (intensywny, morski odcien) dodatki do lazienki - typu dozownik na mydlo itp. Gdyby cos Wam wpadlo w oko to krzyczcie. 8)

Będe się rozglądac, bo chcę Majce tez w ten kolor iść z dodatkami. Kupiłam juz nawet świeczkę :). Pozatym uwielbiam turkusy

Myszko chyba znam te płytki. Mozesz podac nazwę?

jasne ze mogę to płytki z practikera. Kiedys robił je tubądzin pod nazwą femme, a teraz to produkcja dla marketów.Są tanie, jakoś po 30parę zł i nawet proste do układania

U mnei były pod inną nazwą :lol: Ale trafiłam, to te same płytki. Są jeszcze różowe a do nich takie sobie dekory. Jdnak same białe płytki są świetne. Też chciałam je kupić i połączyc z drewnem. Ale okazało się, że ich już nie ma i nie będzie :( Szkoda, bo to super wzór jest. Gratuluje zakupu! :lol:

jak dla mnie to to lustro jest zbyt stylowe, tzn. wiem o co idzie, ale jakoś tak za bardzo to jest oklepane jak dla mnie: białe płytki, mocna ściana i lekko stylizowane dodatki...ja bym poszła chyba w coś bardziej z przytupem...może...

sama nie wiem, coś mi to lustro nie leży

Wpadłam po poradę.

Chcemy zrobić kominek, który będzie na równo w ścianie. Planujemy betonowe podłogi, białe ściany i meble w pokoju ciemny brąz a jadalnia i kuchnia jakieś jasne drewno (nie wiem czy to do końca dobre połączenie :roll: ). I największy problem mam z tym co dać wokół kominka. Podoba mi się biała ściana ale to raczej mocno niepraktyczne. Jak nie biała ściana to co?

u mnie tarasowe ma 240centów i dla mnie to tez za mało, także to sprawa względna jest z tymi wysokościami

Irma kurcze co ja moge z tym przytupem wymyslec-no tak styl królewsko-glamurzasty sie nasuwa w pierwszej chwili, a moze faktycznie by sie coś nowoczesnego o ciekawej formie przydało.No i mam cwieka zabitego.

o, to ja chętnie posłucham, bo u mnie biała sciana juz stoi i wkład kominka bedzie tylko w winklu obłożony cienko blachą a reszta-biała. kupiłam farbe lateksową.Ciekawe czy starczy

Ta blacha będzie u Ciebie widoczna?

A co masz na podłodze?

deskę dębową warstwową będe miec, ale załadunek z drugiej strony-ta tylko do czyszczenia ma być dostępna, więc sadza z pewnością będzie się lała z płynem strumieniem w dół. O ile na podłoge można coś położyc tak sciane juz nie za bardzo. Musze wymalowac ściane pod kominkiem(moze jutro i wypróbowac jej zmywalność. Jak zrobię test to dam znać

Blacha będzie czarna jak obudowa kominka i to będzie w zasadzie taki jakby kątownik 3cmx1,5cm. Taki zabieg zeby optycznie powiększyć kominek i ukryć szczelinkę w zabudowie