Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siedze na allegro i szukam pierdołek na świeta.

Chyba zmienie nieco choinke w tym roku. Łąńcuchy wywale a dam moze jakieś szmaty zamiast ich. :lol: Moja choinka to ani tradycyjna ani zbyt uroczysta ale od kilku lat ciagle prawie taka sama. Strzele jej lifting w tym roku :lol:

W zeszłym roku miałam biało-srebrnę, pierwszy raz taka była.

W tym roku tez taka będzie tylko większa kupię. Żywą. Wiem, że nieekologicznie, ale ten zapach :)

Może w tym roku będe się mogła coś kolwiek pocieszyć Świętami :roll:

Jak dlugo utrzymala sie u Ciebie zywa? Ja swoja juz przed sylwestrem musialam wyrzucic tak oblatywala, mielismy na stojaku choinke.

Kasiiu moze masz jakis patent zeby choinka dluzej postala, a moze rodzaj drzewka ma znaczenie.

Irma zdrowka zycze!

W zeszłym roku miałam biało-srebrnę, pierwszy raz taka była.

W tym roku tez taka będzie tylko większa kupię. Żywą. Wiem, że nieekologicznie, ale ten zapach :)

Może w tym roku będe się mogła coś kolwiek pocieszyć Świętami :roll:

Jak dlugo utrzymala sie u Ciebie zywa? Ja swoja juz przed sylwestrem musialam wyrzucic tak oblatywala, mielismy na stojaku choinke.

Kasiiu moze masz jakis patent zeby choinka dluzej postala, a moze rodzaj drzewka ma znaczenie.

Irma zdrowka zycze!

Magpie, powiem ci, ze długo była jak na żywą :roll: Stała do końca stycznia. To był świerk. nie w doniczce tylko taki wiesz, obcięty. W stojaku miałam takie zagłębienie na wodę, toszkę tam wlewałam. Nie wiem czy to coś dało.

Moja mama od prawie 10 lat kupuje choinkę w donicy, trzyma ją w domu krótko i potem wysadza do ogrodu. Tylko raz się nie przyjęła, ale w ramach reklamacji mama dostała nową.
właśnei mnie taka w donicy sosna umbracumfire czy jakoś tak, za całe 100zł mi się nei przyjęła :evil:

ja kupuję jodłę (znaczy się maż kupuje) wsadzamy w donicę i w piasek, podlewamy długo wtedy stoi...

w tym roku zamierzam jak zwykle mieć karczemną pstrokatą choinkę w starym stylu, bo tylko takie lubię :)

warunek jeden - zero szkła...Gucio i Trufla...

czyli czeka mnie szalenstwo masy solnej i kolorowych cukierków :)

Moja mama od prawie 10 lat kupuje choinkę w donicy, trzyma ją w domu krótko i potem wysadza do ogrodu. Tylko raz się nie przyjęła, ale w ramach reklamacji mama dostała nową.
właśnei mnie taka w donicy sosna umbracumfire czy jakoś tak, za całe 100zł mi się nei przyjęła :evil:

No to przybij piątkę :evil:

W tym roku kupuje zwykłą ciętą, sztuczną never.

Moja mama takich szaleństw nie popełnia :D , poza tym dba o to, żeby ta choinka nie stała zbyt długo w domu. My w tej chwili mamy na balkonie choinkę sprzed 2 lat, żyje i czeka na przeprowadzkę :D .