Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Heeeej, widzę, ze tu jakaś świnka panowała. Mam nadzieje Irma, ze Ci juz lepiej skoro jesteś w stanie dokatulkać się do kompa.

I o choinkach mowa. Ja kupuje sadzone w donicach choinki, a potem je siup do ogrodu wsadzam. Mam dwie, jedna nawet mnie juz przerosła. W tym roku jeśli znajde chwile czasu to też pewnie nabęde jakąś jodłę, choc z iglaków to teraz przydałby mi się modrzew;), bo mam go w planach ogrodu, ale on o tej porze roku nie ma juz raczej śzpilek.

No i nie wiem czy uda mi się upiec ciasteczka imbirowe na choinkę, bo to zależy od tego, czy uda mi się kupić piekarnik :D

lepiej lepiej...dzięki

ja też bym kupowała w donicach, ale te choineczki to zazwyczaj małe są...

no takie 140 w kapeluszu maksymalnie w jeszcze rozsądnej cenie, ale w domu do sufitu toto nie sięgnie ;)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o własnie, malowane orzechy na ozdobnych tasiemkach, wstążeczki, zabaweczki, ciasteczka imbirowe i czekoladki, szuszone plastry pomarańczy i przyprawy jak wanilia i ten no jak mu cynamon, a do tego białe lub jasno pomarańczowe światełka.Kurcze ide szukać piekarnika na święta.Pewnie wybiorę jakiś srebrny :roll:

my kupujemy jodłę. nie koli ale niestety też i nie pachnie :roll:

nie co???? :o

nie kłuje znaczy :lol:

fakt, poprawnie jest 'kole' :wink:

ja też chyab w tym roku zaszaleje z pierniczkami. kruszka jest już na tyle duża że mogę z nią piec - w znaczeniu że nie wejdzie do pieca :D

Wpraszam się ... :D Jesteś dla mnie inspiracją. Gratuluję pięknego wnętrza i ogrodu...Przyznam się, że mam zamiar papugować... :oops:

Ale też od razu zapytam z grubej rury - czy można przenieść do wątku dekoracji okienych jedno z Twoich zdjęć z widoczną roletą?

Kupiłam ostatnio w Eurofiranach batyst z którego chciałam zrobić ekrany, ale tak sobie myślę, czy nie zrobić rolet... Chcę się poradzić. Wyglada na to, że twoje rolety są z podobnego materiału...

Wpraszam się ... :D Jesteś dla mnie inspiracją. Gratuluję pięknego wnętrza i ogrodu...Przyznam się, że mam zamiar papugować... :oops:

Ale też od razu zapytam z grubej rury - czy można przenieść do wątku dekoracji okienych jedno z Twoich zdjęć z widoczną roletą?

Kupiłam ostatnio w Eurofiranach batyst z którego chciałam zrobić ekrany, ale tak sobie myślę, czy nie zrobić rolet... Chcę się poradzić. Wyglada na to, że twoje rolety są z podobnego materiału...

proszę bardzo, przenoś, mnie to nie przeszkadza :)

no i dzięki za miłe słowa.

Udało się :D Jeśli możesz to napisz mi, proszę, czy tkanina zasłonowa na przelotkach to również ten danis ze stylus.pl?

Chciałam wskazać zdjecia i przedmioty które mi się u ciebie najbardziej podobają i muszę przyznać, że mam ciężki orzech do zgryzienia... Ale aranżacją tarasu wschodniego i wejściową jestem zauroczona - to połączenie drewna, kostki granitowej i dużych płyt betonowych...Słów mi brakuje. Szkoda, że u mnie zółta klinierowa elewacja ogranicza użycie takiego zestawienia...

Będę do ciebie zaglądać Nie likwiduj dziennika, pisz choć raz na jakiś czas :D

Jeszcze nie, ale mam coraz wieksza ochote. :roll:

Jeszcze nie, ale mam coraz wieksza ochote. :roll:

Mi też się podobają, tylko jakiś wzór bardziej uniwersalny by się przydał.