Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

industrialnie to dokładnie te klimaty, które wkleiłaś

kominek jest ładny daj grubą ciosaną belkę gdzieś tam przy nim, olej moziakę przemysłową. kuchnię zostaw jak miała być dołóz trochę stali nierdzewnej. może gdzieś na scianie zamiast kafli...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kafli w kuchni i tak miało nie byc, tylko długaśna półka na 4 metry z oświetleniem pod spodem.Cały czas kombinowałam jakby tam wcisnąć te Twoje szafki nad półkę, bo mi ta ściana w Twoim salonie strasznie przypomniała moją kuchenną, ale nie mam tyle miejsca na głębokość, a żeby wyjsc do przodu to trzeba by mi wywalic jeden słupek wysoki i zostawić lodówkę czarną jako wolnostojącą, co by jej szczerze powiem zrobiło najlepiej

ja mam własnie duuuzo szafek dolnych, te górne wogóle nie są mi potrzebne, ale gdybym odsuwała ciąg szafek od sciany to koniecznie muszą byc i musze wtedy zrobic murek(taki schodek) nad blatem-on mógłby byc ze stalówki wtedy. Straszny zamęt mam. Moze sie az tak strasznie do tej kanapy nie układać?

No i niby część nocna to odrębna sprawa, ale jak mozaika przemysłowa będzie korespondowała z tą jodełką.Nie no, jade na budowę glowić się dalej, a nóż coś wymyśle :-?

bardzo Ci dziękuję, cała moja rodzina twierdziła, zę bedzie paskudnie, bo nic tylko te szarości i czarny, a potem czarny i szarości :)

a oprócz szarości w środku to jeszcze na domiar złego dom z zewnątrz taki smutny, bo biało szary. Jakaś plaga. Też się juz z tym oswoiłam. Mam w domu 4 różne odcienie szarego i na dodatek jakby tych"zimnych" kolorów było mało to jeszcze dwa niebieskie ;) sobie wymyśliłam :roll: .Zero zrozumienia