Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o w mordke jeża. Ty twardzielka jestes. Zyczę Ci osiągnięcia zamierzonego celu. Mi się najwięcej udało schudnąć 5 kilo i to raz w życiu, ale nie umiem sie dietować, jesc regularnie i z rozsądkiem, albo się napcham po same uszy, albo nic nie jem przez cały dzień :oops: To najgorsze co może być :-?

w temacie diet to moge sie przyznac do zgubienia 20kg a potem przybycia 12 :) cały proces to 2 lata. teraz znów gubię, choć wolniej :)

Właściwie u mnie kluczem było odstawienie pieczywa i w miarę łatwostrawne jedzenie, z przewagą warzyw i kurczaka (jesli chodzi o obiady)

przy okazji pospamuje. Cos dla tych dla których Kuchnia musi zawierać design :) Jak dla mnie ten pierwszy zestaw ma najwiecej fun'u :)

http://design-milk.com/modern-salt-and-pepper-shakers/

w temacie diet to moge sie przyznac do zgubienia 20kg a potem przybycia 12 :) cały proces to 2 lata. teraz znów gubię, choć wolniej :)

Właściwie u mnie kluczem było odstawienie pieczywa i w miarę łatwostrawne jedzenie, z przewagą warzyw i kurczaka (jesli chodzi o obiady)

przy okazji pospamuje. Cos dla tych dla których Kuchnia musi zawierać design :) Jak dla mnie ten pierwszy zestaw ma najwiecej fun'u :)

http://design-milk.com/modern-salt-and-pepper-shakers/

coś takiego wiecznie uskutecznia mój mąż. Chudnie i tyje na zmiane, tylko mi nie piszcie, ze to głupie, bo ja dobrze o tym wiem. A do niego i tak nic nie trafia...

a co do solniczek - mam uraz po studiach, bo to był żelazny punkt każdego przeglądu. Zawsze gdzieś, ktoś prezentował solniczkę i piprzniczkę. brrrrr....

chociaż w sumie te z napisem heroina i kokaina to bym mogła miec... :oops:

[/img]

Nie marudź mhk. Pani od masażu Ci wygniecie to i owo :wink: :lol:

Ja do nowego roku mam hodowle :lol: Będę sie tuczyć światecznei bez wyrzutów :lol: A potem sie zobaczy.... :roll:

no własnie nie marudź. Pewnie przy bliższym oglądzie by się okazałao, ze 5, a tak naprawdę to 2 w zupełności wystarczą :wink:

MAyland -apropos KFC - żebyś wiedziała, tylko, ze nie za często :)

coś takiego wiecznie uskutecznia mój mąż. Chudnie i tyje na zmiane, tylko mi nie piszcie, ze to głupie, bo ja dobrze o tym wiem. A do niego i tak nic nie trafia...

a co do solniczek - mam uraz po studiach, bo to był żelazny punkt każdego przeglądu. Zawsze gdzieś, ktoś prezentował solniczkę i piprzniczkę. brrrrr....

chociaż w sumie te z napisem heroina i kokaina to bym mogła miec... :oops:

[/img]

w moim przypadku to byla jedna amplituda. Uparlem sie ze schudne i zrobilem to choc trwało kolo 8 miesięcy. po kilka kilo miesięcznie. oczywiscie z początku duzo latwiej, choc nie od razu. Na powolny przyrost mialo wplyw ponowne sięgniecie po bardziej kaloryczne sprawy (twister, z pozdrowieniami dla Mayland:)), powrót do pieczywa (i do regularnej szarlotki:)) oraz siedzący całodobowy tryb pracy. Dla mnie sprawa jest prosta i łatwa i do utrzymania. WYmaga tylko banalnej konsekwencji.

co do solniczek. Fakt. nie pomyślałem o tym aspekcie. :) ja u Was najwięcej widziałem koszy na śmiecie chyba :) (jeśli dobrze pamiętam to na korytarzach wisiało sporo prac)