Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mi odpowiada chwila mojego życia. Jest dobra, odpowiednia. Nasycona doswiadczeniem ale jeszcze pełna wigoru :lol: a przede wszystkim świadoma własnych mozliwości i potrzeb. :lol:
Podpisuję się pod tym. Mam identycznie. Choc czasem dopada mnie taka niemoc pt: jestem głupia, nic nie umiem, nie wiem jak to zrobić, po co ja sie w to pcham :roll: Zwłaszcza w taką beznadziejną pogodę jaką mamy od tygodnia :evil:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak czy siak ja jestem szczerze zainteresowana uzupełnieniem garderoby szczególnie tej wiosennej. Jakby kto miał ochotę na zakupy ze mną to mogę sie umówić w jakiej Arkadii czy Galerii Krakowskiej :wink: :lol:

Teraz sie chodzi do Bonarki. :lol: :lol: :lol: :wink:

Markotko, mialam Ci wlasnie powiedziec, ze Ty mocno przesadzasz z tym odchudzaniem, wis? Super wygladasz tylko sie krygujesz. :wink:

A Bonarka to nowe centrum czy tylko nowa nazwa tej krakowskiej? :lol: Mi krakowska pasuje bo prosto z peronu na sklepy wchodzę i już nie musze nigdzie jeździć, szukać....tracic czas :lol: Tylko szał zakupów :lol:

Jak to nie wiesz o nowym, najwiekszym w Europie centrum handlowym? :o :o :o

Jesli dotrzesz do Krakowa to albo bedzie Ci po drodze do Bonarki albo sie obraze... :roll:

Irma przepraszam, że u Ciebie ale jesteś dezindżerką i twój wątek jest najbardziej a propo. Znalazłem zdjęcia wnętrz Ikea sprzed lat i nie mogę, po prostu nie mogę się nie podzielić :)

http://www.styleathome.com/blogs/stylesleuth/files/2009/06/1954.jpg

http://www.styleathome.com/blogs/stylesleuth/files/2009/06/late1950s.jpg

A Bonarka to nowe centrum czy tylko nowa nazwa tej krakowskiej? :lol: Mi krakowska pasuje bo prosto z peronu na sklepy wchodzę i już nie musze nigdzie jeździć, szukać....tracic czas :lol: Tylko szał zakupów :lol:

to miejsce z cudnie wysrubowanymi czynszami + koszty urządzenia bizensu na surowej podłodze, a otwarte w czasach najwiekszej finansowej bryndzy....

Z patriotycznego obowiazku nalezy tam chodzic i ratowac tych biednych ludzi :)

Też wolę krakowską, w empiku kupilem tam ostatnio gazetkę mi poleconą :) Bonarę to pewnie za rok moze odwiedze (w ciul od centrum, sklepy w zasadzie podobne tylko pewnie droższe, dla samego ' bywania' to jakos mi sie nie chce :) )

I ja Empik zawsze tam odwiedzam choć u siebie mam taki sam :oops: :lol: Pomysł z organizacją centrum przy samym dworcu z przejsciem na perony to dla wg mnie świetny pomysł. Należę do tych osób, które nie lubią się spóźniać (wogóle jestem strasznie obowiązkowa :oops: ) i zazwyczaj jestem duzo przed czasem odjazdu pociągu więc powałęsam się po sklepikach i zawsze córce coś przywiozę :lol: W Jej wieku to woli już coś z centrum niz korale spod sukiennic :lol:

Choc to dziwna kolej rzeczy.....bo ja teraz wróciłam do drewnianych korali :lol: :wink:

Marekmarian narazasz sie coraz bardziej. :evil: :evil: :evil:

Po pierwsze GK nienawidze wlasnie dlatego, ze jest w centrum i nie da sie do niej dojechac, po drugie Bonarka jest blisko centrum - 3 przystanki od Kazimierza (nie powiem ile ode mnie...), po trzecie jest w niej Leroy Merlin i Home&You, 2 sklepy na ktore dluuugo czekalam, LM bylo tylko w Hucie i w Modlniczce i to mnie strasznie wkurzalo i za to Bonarke kocham, a do innych sklepow i tak nie chodze.

Po pierwsze GK nienawidze wlasnie dlatego, ze jest w centrum i nie da sie do niej dojechac, po drugie Bonarka jest blisko centrum - 3 przystanki od Kazimierza (nie powiem ile ode mnie...), po trzecie jest w niej Leroy Merlin i Home&You, 2 sklepy na ktore dluuugo czekalam, LM bylo tylko w Hucie i w Modlniczce i to mnie strasznie wkurzalo i za to Bonarke kocham, a do innych sklepow i tak nie chodze.

ups ups ups.... :oops:

ja ostatnio do Krakowa tylko zaglądam, wiec zmieniłem perspektywę na promieniową do dolnej płyty RDA... Dalej niż Wawel to już przedmieścia (także te bogate:)))

Tego drugiego sklepu - fakt, nie kojarzę... ale po Twojej reakcji wnoszę że musi byc to coś wartego odwiedzin i chyba jak już bede na etapie wnętrz to sie skuszę... Zaglądam czasem do Twojego wątku i wiem że dużo kupujesz, więc rozumiem tez sens takiego sklepu. Ja to głównie po ciuchach/butach i prasie buszuję... Ale rzadko kupuję :) Na dole w GK jest cukiernia przy Saturnie, a niej kanapki z łososiem (takie zwyczajne). To trzeci powód i jego kupuję :). Są na bonarce ?

ups ups ups.... :oops:

ja ostatnio do Krakowa tylko zaglądam, wiec zmieniłem perspektywę na promieniową do dolnej płyty RDA... Dalej niż Wawel to już przedmieścia (także te bogate:)))

Tego drugiego sklepu - fakt, nie kojarzę... ale po Twojej reakcji wnoszę że musi byc to coś wartego odwiedzin i chyba jak już bede na etapie wnętrz to sie skuszę... Zaglądam czasem do Twojego wątku i wiem że dużo kupujesz, więc rozumiem tez sens takiego sklepu. Ja to głównie po ciuchach/butach i prasie buszuję... Ale rzadko kupuję :) Na dole w GK jest cukiernia przy Saturnie, a niej kanapki z łososiem (takie zwyczajne). To trzeci powód i jego kupuję :). Są na bonarce ?

Bylam tam 2 razy i za kazdym utykalam w LM do zamkniecia, wiec nie mialam czasu sie szwedac. :lol: :wink: Jak sie zdecydujesz na przedmiescia wybrac to zapraszam na bardziej ekscytujace potrawy. 8)