Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzięki Editta. Szczerze powiedziawszy bałam się co powiesz...Cieszę się, że się zaczyna robić coś co widac i ze jeszcze się podoba :)

A co do przeprowadzki: wciąż nie zdecydowałam co z podłogami, a to dość istotna sprawa... :roll: czyli nie masz się co wnerwiać...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałam coś na temat napisać i napisałam ale mi pan moderator wywalił a teraz to mi się już nie chce bo mam za parę godzin samolot. W skrócie: kupuj sosnową. Pa "Irma" :))))

ściema

w przypadku usuwania wpisów niewłaściwie zamieszczonych w "Dziennikach budowy" autor otrzymuje standardowego priwa ze swoim wpisem - wystarczy skopiować i wkleić w komentarze, do których również zawsze podaję link

Od: ponury63

Do: aniawilga

Wysłany: Pon 14/07/2008 18:14

Temat: komentarz

Witaj

Komentarze umieszczamy w odpowiednich miejscach w dziale "Dzienniki budowy - komentarze", w tym przypadku tutaj

>>> http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-dziennika-irmy,t112778.htm

Ponizej masz treść swego źle zamieszczonego posta [którego skasowałem], gotowego do skopiowania i wklejenia

Często błędny wpis można też usunąć samemu >> http://forum.muratordom.pl/post2426252.htm#2426252

pozdrawiam

ponury63

moderator

---------------------------------------------------------------------------------

cześć "Irma"

czasami zaglądałam, stwierdziłam, że sie zarejestruję żeby też coś zcasem napisać. Czytałam ostatnio o podlodze sosnowej, o jej rzekomych licznych minusach. Obserwowałam dziś rano z natężeniem swoją, wypartując licznych uszkodzeń, odgnieceń itp i wiesz, bezskutecznie.

Na dole jak wiesz też mam sosnę ale litości co się dzieje u mnie na dole w domu: przygłuch owczarek niemiecki, zrywajacy się jak słyszy pukanie w TV, koty, o dzieciach nie wspomnę. U nas nie zdejmuje się butów, nie mamy do domu chodniczka wiec idzie się przez piach, tony piachu ... i to jest dół.

Wiesz, chyba nie zawsze kryterium użyteczności powinno przeważać (choć nie uważam by sosna była nieużyteczna) - ja ostatnio kupilam sobie śliczne skórzane klapki w bacie na wysokim obcasie na wakacje - dodam ze jadę na kemping przy plaży... Myslisz, że nie jestem z siebie zadowolona ? Wręcz przeciwnie ...

Komentarze umieszczamy w odpowiednich miejscach w dziale "Dzienniki budowy - komentarze", w tym przypadku tutaj

>>> http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-dziennika-irmy,t112778.htm

Ponizej masz treść swego źle zamieszczonego posta [którego skasowałem], gotowego do skopiowania i wklejenia

A czy w jakis sposob mozna poprosic o usuniecie wpisow innych osob z dziennika?

A czy w jakis sposob mozna poprosic o usuniecie wpisow innych osob z dziennika?

o usunięcie zawsze, bo nie wszystko zdążę sam wyłapać

kontakt - jak w każdej innej sprawie - na priw; w tej też, by nie psuć Irmie komentarzy ;)

gorzej z wpisami archiwalnymi, bo nie mam na razie narzędzia do przenoszenia postów pomiędzy wątkami, a to byłoby najlepsze rozwiązanie - inaczej pozostaje tylko kasacja lub "doklejanie" wpisów z dzienników do odpowiedzi w komentarzach

mam obietnicę od informatyków, że "kiedyś" narzędzie wróci - więc jak to nie pilne, może by trochę poczekać ?

PS: naprawdę nie wiem, ile jest czasu do "kiedyś" ;)

Dzięki Kasiu

zobaczymy jeszcze tylko czy ja to ladnie podam, bo plytki plytkami, ale najwazniejsza aranzacja.

widzialam juz przepiękne płytkli zchrzanione tak, ze zeby bolały...

Właśnie też się tego obawaim, że kupa kasy wywalona na Hariona pójdzie w błoto, bo aż się boję co wyjdzie z tej mojej wizji :roll:

dzięki Editta. Szczerze powiedziawszy bałam się co powiesz...Cieszę się, że się zaczyna robić coś co widac i ze jeszcze się podoba :)

A co do przeprowadzki: wciąż nie zdecydowałam co z podłogami, a to dość istotna sprawa... :roll: czyli nie masz się co wnerwiać...

:D :D :D :D

zastanawiam się tylko skąd te obawy, cieszyć się czy martwić :roll: mam raczej łagodny charakter i równie łatwo mnie do kąta postawić :roll:

widziałam płytki i już padłam. piękne. do mojej chałupki takie nie bardzo pasują ale długo mi się takie marzyły.

ahh u ciebie będzie na maksa exclusive, cudnie.

teraz to jestem ciekawa jaką kuchnię planujesz: połysk, mat, ciemna, jasna????

kurczę, wcale mi się tak nie wydaje, wydawalo mi sie ze robie raczej na luzie...

z tym, że ja mam taki troche grzeczniutki charakter, wiec może wyjdzie nie exclusive, ale sztywno i nudno. Przez cały czas się tego boję.

A co do tego, że bałam się co powiesz: no wiesz, jak do tej pory to Twoj dom jest dla mnie niedościgłym wzorem, czyli Ty jako główna jego projektantka jesteś dla mnie sporym autorytetem

kurczę, wcale mi się tak nie wydaje, wydawalo mi sie ze robie raczej na luzie...

z tym, że ja mam taki troche grzeczniutki charakter, wiec może wyjdzie nie exclusive, ale sztywno i nudno. Przez cały czas się tego boję.

A co do tego, że bałam się co powiesz: no wiesz, jak do tej pory to Twoj dom jest dla mnie niedościgłym wzorem, czyli Ty jako główna jego projektantka jesteś dla mnie sporym autorytetem

:D :D :D :D nie no powaga, chyba mnie zabiłaś tym komplementem.

prześlę ci moją fotkę, zmienisz zdanie :lol: :lol: :lol:

Irma ja cały czas się bawię i eksperymentuje. zupełnie nie posiadam wiedzy co i jak, co z czym. słowo.

boże ale jakbym chciała, żeby tak było :p :p :p :wink:

a dom wyjdzie super, nie potrzebnie się martwisz. masz świetne pomysły i ważysz środki. nie jedna osoba twojego fachu mogła by ci pozazdrościć

ps. zapomni, już cię nie zaproszę do siebie :lol: :lol: :wink:

Elegancko i ze smakiem, to pewne!

Glazura rewelka!! Masz już rozrysowane łazienki z tymi płyteczkami? Pokażesz :roll: ?

mam, łazienkę dzieci wstawię, a naszą mam tylko w rysunkach wykonawczych więc nie wiem czy coś będzie widać....

Irma ja cały czas się bawię i eksperymentuje. zupełnie nie posiadam wiedzy co i jak, co z czym. słowo.

boże ale jakbym chciała, żeby tak było :p :p :p :wink:

:)

te eksperymenty wychodzą domowi na zdrowie. Masz talent kobieto, ale dobra już Ci nie słodzę...zupełnie przypadkiem Ci się udaje :wink: