Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma nawet nie mów

słońce będzie dopiero za trzy miesiące. jesteś niedobra. poza tym słońce w sypialni? ja chce wiedzieć jak ona wygląda po ciemku. w dzień to sie używa salonu :wink: nie daj sie prosić.....

maylandziu i to jest dobre podejscie. zazdroszcze mikołaja. ja to najchętniej bym zamontowała na tarasie świecącego renifera. przysięgam.

Irma nawet nie mów

słońce będzie dopiero za trzy miesiące. jesteś niedobra. poza tym słońce w sypialni? ja chce wiedzieć jak ona wygląda po ciemku. w dzień to sie używa salonu :wink: nie daj sie prosić.....

maylandziu i to jest dobre podejscie. zazdroszcze mikołaja. ja to najchętniej bym zamontowała na tarasie świecącego renifera. przysięgam.

lepszy byłby kaczorek świecący oczami w stronę księżyca..... :)

kaczorek jest mało świąteczny. poza tym nie pasuje do kompletu do majlandziowego mikołaja

ale jakby ściągał Mikołajowi spodnie udajac że sie patrzy na księżyc to mogłoby się zrobic lynchowsko i byłaby interakcja :)

że świąteczny nie jest to niestety smutna prawda... wiec mój pomysł poniekąd jest chybiony.

Irma, dawaj nosz te fotki.... :)

dobra juz dobra,

byłam u klienta i nie mogłam tych fotek zobaczyć a co dopiero wkleić. Nie są dobre(jak zwykle). W rzeczywistości sypialnia jest wg mnie ładniejsza...ale na pewno na zdjęciach jest bardziej posprzątana...

http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/sypialnia002.jpg

http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/sypialnia005.jpg

żeby wyprzedzic aparat fotograficzny i jego interpretacje kolorków... drzwi na balkon powinny byc szare czy tak jak na fotce lekko różowo buraczkowe ?

Zdjecia sa całkiem ok. nieporuszone, pokazują ważne aspekty (tam z sypialni widać drugie pomieszczenie czy lustro z młodziutkim fotografem w kamuflażu ?)

Kostkowy telewizorek calkiem oldskulowy jest :)

Miałem kiedyś jakąś niechęć do tej gęstokobiecej tapety na ścianie, ale teraz chyba jest do wytrzymania :) (subiektywnie bardzo ją odbieram)

szafki z drzwiami i kostkami lampek na ścianie zgrywają sie fajnie.

Ogólnie to jest bardzo przyzwoicie i porządek jest ! :)

jedyny w moim odczuciu minus to kiedys jakąś kostką osłoniłbym kaloryfer albo zmienił na kwadratowy, bardziej desingerski. Wiem też że nie da sie wszystkiego miec takim jakim chcialoby sie..

Super wygladaja te kinkiety, zazdraszczam tych lampionow kolo tv czy jak sie zwie to cos na swieczki :)

Wlasnie sie zastanawialam co to jest. :oops:

A co do kaloryfera to ja nie zmienialam moich starozytnych i mialam kompleksy dopoki nie przyszla jedna znajoma Angielka i oszalala na ich punkcie. :lol:

Super wygladaja te kinkiety, zazdraszczam tych lampionow kolo tv czy jak sie zwie to cos na swieczki :)

A co do kaloryfera to ja nie zmienialam moich starozytnych i mialam kompleksy dopoki nie przyszla jedna znajoma Angielka i oszalala na ich punkcie. :lol:

chciala zdjać Ci je ze ściany :wink:

Irma bardzo fajnie wyszła ta sypialnie, ładnie oświetlona i bardzo przytulna, do tapety chyba się nigdy nie przekonam (jakoś oczopląsu dostaję przy takich wzorach :roll: ) ale bez niej z drugiej strony byloby pusto

A co do kaloryfera to ja nie zmienialam moich starozytnych i mialam kompleksy dopóki nie przyszła jedna znajoma Angielka i oszalała na ich punkcie. :lol:

we mnie gdzieś tam kolebie sie chęć na cos takiego:

http://www.termatechnologie.com/pl/katalog/lux/Ribbon

ale do tego trzeba miec wnetrze odpowiednie. Widzialem w kilku miejscach takie stare kaloryfery przemyslowe, fajnie to wyglada. Oczywiscie nie mowie o Irmy eleganckim domku tylko tak sobie pląsam :)

Do Irmy fantazji bardziej pasowałoby mi chyba cos takiego: http://galeriazeliwa.pl/img/t/kaloryfery.png ale to jakeis tam swobocne koncepty. Jest fajnie! dawaj nastepne fotki :):)