Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma, ale u Ciebie biało za oknem :o

Sypialnia bardzo fajna :) Może zgapię patent na zdjecia i zrobię swojej jakąś sensownę sesję :lol:

Zdradź szczegóły zrobienia tych zdjeć?? Lampa?? Stałaś, siedziałaś, leżałaś??? :lol: No podpowiedz coś, bo na marka to już nei mam co liczyć :roll: :p

najpierw kaloryfer - no chciało by się miec ładniejszy, ale kasa się skonczyła...

kiedyś wymienię, wolę wymienić niż obudować. Jakieś skrzywienie mam.

A teraz tapeta - szczerze - nie przepadam za nią...w całości jest ok, ale lekutko dziala mi na nerwy. Bardzo żałuję, ze nie zdecydowałam się na szafirowy lkolor...Ale w sumie to ja w tej sypialni się jednak relaksuję. oczywiście brakuje różnych gadżetów, ale uważam, ze co nagle to po diable w koncu nie mieszkamy tu nawet roku.

Zasłony są przypadkowe - pierwsze lepsze z IKEA, które względnie pasowały.

Dywaniki wyleciały na dół, bo w sypialni spał na nich pies i okropnie brudził.

Chciałabym mieć więcej na ścianach.

Marku -drzwi balkonowe są szare. Nie grafitowe, nie popielate, szare, jak ołów...

A co do zdjęć - Kasia robiłam kiedy było jeszcze jasno, zapliłam wszystkie światła, i jak tylko mogłam to aparat stawiałam na czymś( statywu się jeszcze nie dorobiłam) żeby nie trzęsło.

No tak..... chyba wszystko już zostało napisane......

Od siebie dodam tylko, że u mnie tv nie mógł stać na malmach 3 szufladowych. Brzuchy nam ekran zasłaniały jak leżeliśmy :oops: i stał na 4 szufladowych :lol: :lol: Ostatecznei go wymieniliśmy na cieńszy i wsi na ścianie ale że maskownicy podtynkowej na kable tam nie zrobiłam to wisi zaraz nad komodami. Tyle zyskałam, ze łatwiej mi kurz wytrzeć.

Zazdroszcze Savonów. Zła jestem ze nie zrobiłam sobie wyprowadzenia na te kinkiety bo zawsze mi sie diabelnie podobały. Lampki stojace to całkiem inna bajka... Nie wiem, czy przy najbliższym remoncie nie wkuje kabla i w końcu sobie ich nie kupię :lol:

Marku pokazałeś kaloryfery które uwielbiam, te Ribbony. Własnie takie ksztalty lubię :lol:

Marku pokazałeś kaloryfery które uwielbiam, te Ribbony. Właśnie takie ksztalty lubię :lol:

nie wiem czy to ma zwiazek, ale jestem na etapie oglądania calej serii Obcego, tam dopiero jest masa industrialu zmieszanego z geigerem :)

Wiesz cos Mayland o ich skutecznosci w ogrzewaniu? tak od strony ekonomicznosci i kobiecego rozsadku?

Irma

szkoda tylko że tak mało Cie widać :wink:

odkąd tu zaglądam mam nieodparte wrazenie, że Irma przesadza ze skromnością :)

Się zgadzam. :D

Kolory są niesamowite... tak soczyście wciekają w otaczającą je biel... 8) 8) :D

I szisza plus świeczniki z wazoników... nic więcej nie trzeba... 8)

[...] Ostatecznei go wymieniliśmy na cieńszy i wsi na ścianie ale że maskownicy podtynkowej na kable tam nie zrobiłam to wisi zaraz nad komodami. Tyle zyskałam, ze łatwiej mi kurz wytrzeć.[...]

Zazdroszcze Savonów.

...

JA mam jakieś Savony? :oops: Nawet nie wiedziałam...

Tv też bym chciala wymienić. Mam wyprowadzenie na ścianie obok wyjścia na balkon i chciałam powiesić płaski TV na wysięgniku(widziałam takie składane - otwierają się trochę jak drzwi...)

kable ukryłabym za zasłoną...

No, ale skoro tak się Wam ten stary rupieć podoba, to już nie wiem... :wink:

Irma

odkąd tu zaglądam mam nieodparte wrazenie, że Irma przesadza ze skromnością :)

Się zgadzam. :D

Kolory są niesamowite... tak soczyście wciekają w otaczającą je biel... 8) 8) :D

I szisza plus świeczniki z wazoników... nic więcej nie trzeba... 8)

:)))dzięki

btw to niestety nie szisza...zwykły świecznik na gromnicę :wink:

Irma

wiedziałam że będzie coraz ciekawiej 8)

bardzo ładna ta kolorystyka. zakładam że przy poprawnym WB jeszcze ładniejsza.

czemu nigdzie nie widać sufitu?

Zmieniałam WB, ale chyba znowu coś pokręciłam...

A sufitu ie widać, bo nie udało mi się zrobić dobrego zdjęcia z sufitem - brak statywu się kłania...

ja mam taka tylko czarną do pokoju wojtka :D

mam nadzieje Irmo że jesteś z nich zadowolona bo u nas też będzie nad łóżkiem.

maylandziu a ja myślałam że piszesz o tych nad tv :roll: :lol:

w miarę. Nie są tak fajne jak na ten przykład Tolomeo z Artemide, ale ujdą.

Niestety nie mają możliwości ruchu w górę i w dół...