Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Z drugiej strony na to może mieć wpływ wiele czynników. Możliwe, że brak niektórych z nich ma wpływ na efekt, który z kolei dla Ciebie (z niezrozumiałych dla mnie powodów) staje się wyznacznikiem Twojej jakości jako projektanta.

Znaczy się mówisz, że kasa... ;)

pewnie tak...

A z ciekawostek, moja pierwszoklasistka przykleiła dziś nauczycielce na plecach kartkę z napisem " kopnij mnie" :o

brawo, przebije sie w życiu ! :)

a guzik, jak dla mnei to tylko totalna pierdola robi coś, bo jej przyjaciółka kazała

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To nie jest dziedziczne. To sie nabywa wraz z nowym towarzystwem :lol:

No może i tak, bo Manka przykleiła koleżance. A jej przyjaciólka mówi tak: no to teraz przykleimy tej babie, no i stało się...Obie mają uwagi w zeszytach.

:lol: :lol: :lol: :lol: Jesssuuu, a jak ta uwaga brzmi? :lol: :lol: :lol: Przykleila nauczycielce kartke z napisem "kopnij mnie"? :lol: :lol: :lol: Chyba bym sie zesikala ze smiechu. :lol:

dokładnie :)

no śmieszne to było, dopoki sobie nie uświadomiłam, że to w sumie poważna sprawa...

No może i tak, bo Manka przykleiła koleżance. A jej przyjaciólka mówi tak: no to teraz przykleimy tej babie, no i stało się...Obie mają uwagi w zeszytach.

:lol: :lol: :lol: :lol: Jesssuuu, a jak ta uwaga brzmi? :lol: :lol: :lol: Przykleila nauczycielce kartke z napisem "kopnij mnie"? :lol: :lol: :lol: Chyba bym sie zesikala ze smiechu. :lol:

dokładnie :)

no śmieszne to było, dopoki sobie nie uświadomiłam, że to w sumie poważna sprawa...

Noooo bardzo powazna, moze jej to kariere zepsuc az do dyplomu. :lol: :wink: Ja nie wiem, czy potrafilabym byc matka, z moim stosunkiem do szkoly. :roll: Jak tu zachowac powage? :lol: :lol: :lol:

pewnie tak...

skoro masz kaloryfery z których nie jesteś zadowolona, ale nie mogłaś mieć lepszych na ten moment, to zapewne to jest jeden z czynników. Pociesze Cie, będziesz mieć na bank dużo ładniej ode mnie. Jak kiedys sie to w końcu urodzi, mogę Cie zaprosić w celach terapeutycznych :)

a guzik, jak dla mnei to tylko totalna pierdola robi coś, bo jej przyjaciółka kazała

no nie do końca, euforia, fantazja wynikająca z inspiracji nie jest taka zła :) teraz tylko powinnas ją wyedukować by sama koleżankę do czegos zainspirowała :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaa to zmienia postać rzeczy!!!!!!!!!!!

To nie ona przykleila, jest tylko pośrednikiem :lol:

Irma, daj spokój. Wiem, ze nie jest ci do śmiechu ( ani pani tym bardziej). Szlaban powinien załtwić takie wybryki

Powiem ci w tajemnicy, ze ja w 5 klasie wysmarowałam koleżnace z klasy twarz kalką taką granatową :oops: :lol:

jasne, ze to jest śmieszne raczej niż straszne. I w sumie już dawno mi przeszła złośc. Wiem, zresztą, ze ona to zrobiła, bo nie pomyslała, a nie dlatego, ze jest wredna...

pewnie tak...

skoro masz kaloryfery z których nie jesteś zadowolona, ale nie mogłaś mieć lepszych na ten moment, to zapewne to jest jeden z czynników. Pociesze Cie, będziesz mieć na bank dużo ładniej ode mnie. Jak kiedys sie to w końcu urodzi, mogę Cie zaprosić w celach terapeutycznych :)

no nie do końca, euforia, fantazja wynikająca z inspiracji nie jest taka zła :) teraz tylko powinnas ją wyedukować by sama koleżankę do czegos zainspirowała :)

Faceci!

A ja idę o zaklad, ze u Ciebie będzie mi się podobało...Może nie będziesz mieć ekskluzywnie, ale super będzie na bank.

Marku pokazałeś kaloryfery które uwielbiam, te Ribbony. Właśnie takie ksztalty lubię :lol:

nie wiem czy to ma zwiazek, ale jestem na etapie oglądania calej serii Obcego, tam dopiero jest masa industrialu zmieszanego z geigerem :)

Wiesz cos Mayland o ich skutecznosci w ogrzewaniu? tak od strony ekonomicznosci i kobiecego rozsadku?

Zwykła rura ożebrowana pomalowana na kolor :lol: Naprojektowałam się tego duzo w halach przemysłowych :lol: . Ze względu na osadzanie się kurzu i brudu nie polecana do pomieszczeń mieszkalnych :wink:

słuchajcie, czy to tylko na zdjęciach, czy co?

właśnie wracam od Raski i od Mhk...normalnie łapię doły. Jessu jak one mają wszystko idealnie wykończone. Nie wspominając już o Efilo i Justynie...

Ja jestem jakaś lewa, czy ślepa?

Mam wrażenie, że u mnie wszystko jest jakieś niedorobione...jakbym sama te płytki kleiła.

ech...

A z ciekawostek, moja pierwszoklasistka przykleiła dziś nauczycielce na plecach kartkę z napisem " kopnij mnie" :o

no nie rozsmieszaj mnie - mowie powaznie :D :D :D :D bo sie jeszcze zaczne zastanawiac przy czym zlapalas tego dola - no to sie usmialam calkiem jak przy wiadomosci " kopnij mnie" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: