Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja niedalej jak przedwczoraj robiłam podobne deski :oops: :lol: Też takie surowe. Jest z nich szerszy blat na murku. Ma być nie tylko oddzieleniem ale i namiastką barku. Murek nie jest pełen, ma w środku prostokątną wnękę (takie okno). Ona też dostała wykończenie z takiej surowej dechy.

Bejcowaliśmy tylko te dechy na ciemno i jak dla mnie ciut przy ciemny kolorek wyszedł. Ale trudno. Przy białych ścianach ładnie widać krzywą linię brzegową. Człowiek by tylko dotykał i gładził to drewno. Coś w tym jest, że przyciaga nas natura :lol:

wejdz w uzytkownika
zabrzmiało dwuznacznie, ale weszłam :lol:

I dalej podtrzymuję: mało zdjęć!!!!!!! :evil:

Choć to co widzę, bardzo mi się podoba :)

no weszlas i nie bylo tak strasznie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jak to malo - tam naparwde nie a nic wiecej - moze za jakies dwa miesiac :lol: bede miala jakies nowe meble :roll: :roll: :roll: :roll: to wkleje :D

Mozna powiedzieć, ze prawie dla siebie :lol:

Męża siostra wykańcza sobie poddasze u teściów. Długo sie zastanawiała, kilka lat. W końcu w tym roku ją namówiliśmy. Już kładą panele, pomalowane, zrobiona łazinenka. Zostanie przykleić tapety, zrobić szafy i półki, powiesić karnisze i pstryczki elektryczki.

Cieszę się tym bardzo że bedzie miała coś swojego. :lol: Dlatego wszyscy jej pomagamy jak umiemy.

Realizujemy wizję wykończenia poddasza za 50tys zł :lol: (wszystko od instalacji począwszy). Budżet bardzo skromny, już tylko opary zostały a mebli jeszcze nie ma :lol: Ale fajnie wyszło.

Jej wizja to były łososiowo pomarańczowe ściany, cieplutko, sielsko wiejsko włosko prowansalsko żółto........ wystarczy :lol: Dziś sama mówi, że nie wie co ją opętało wtedy jak o tym mówiła i nie wyobraża sobie tego poddasza w innej wersji niz obecna.

No jak tu nie pomagać. Jesteśmy w jednym wieku, razem dorastałyśmy. Zanim zostałyśmy rodziną byłysmy koleżankami. Jest sama wiec kto inny ma jej pomóc? Ale odrobi.... w polu :wink: :lol: