Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

specjalnie dla Marka :)

http://4.bp.blogspot.com/_Fm52PRRhdWA/SiYc6lHRpxI/AAAAAAAAA-w/dc6B7fi0G-U/s400/00900SuarAlt.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_Fm52PRRhdWA/SY_LHtHgiuI/AAAAAAAAAGE/TAgmZCJ8uIQ/s400/HudsonSlabClose.jpg

diakujem ! :D :oops:

śliczne to .. lubię bardzo drewno, zwłaszcza takie jak to, z materią, opowieściami, dłoń sama na nim się kładzie.... (może tylko z mniejsza ilością blików - na tym etapie wiekowym odrobinkę jaśniejsze chyba mi bardziej leży) Przymierzałem sie do takiego stołu na werandzie, ale ciężko polegać dzisiaj na kimś jak nie masz dużo kasy (obiecanki cacanki etc. etc...)

Lubię tez taką prostotę (nóżki tego stołu) syntetyczną ale jednak z uśmiechem. Pośród oszczędnych finansowo minimali :) marzy mi się taki babcino-skandynawsko-karpacki skromny stołek:

http://www.fernlundlogan.com/images/lafayette_04.jpg

i jako niektóre - takie meble (jak stół, nie fotele):

http://andrejoyau.com/assets/Raft-Table-03.jpg

Tego kolorku drewna (jodła bez podkręcania) będę chciał sie trzymać u siebie jako wiodącego (tam gdzie bedzie drewno)

jakby co mogę spakować do wygrzebałem w sieci w tym temacie

Jeszcze raz Irmo dziękuję. Przyda mi sie ten stół, nie do końca wiedziałem jaki bym chciał. Co do ław - będą własnie takie, jeszcze tylko nie wiem czy wewnątrz czy te zewnętrzne, ogrodowe... Bardzo trudno jest (mojej osobie:)) spasować we wnętrzu minimal z ekologią i naturalnością takich fal w drewnie... Jakby co nieśmiało podpytam o coś :oops:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marku, bardzo bardzo Ci dziękuję!

Mam nadzieję, ze jak już nabędę statyw to uda mi się znaleźć czas na naukę :)

http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif

to nie jest skomplikowane wbrew pozorom. a wnosi wartość w zdalnej komunikacji.

Ja sobie tez skopiuje. 8)

Ja też już skopiowałam :wink: Marku jesteś nieoceniony :D

Irmo dzięki za wsparcie z tą jodełką i Wszystkim Dziewczynom, które były na tak,również wielkie dzięki, bo się odważyłam i jestem strasznie zadwolona z tego ze mam właśnie tak, a nie inaczej. Mam swój czerwony dąb i mam podwójną jodełke i wielki syf poprzeprowadzkowy, ale byle do wiosny prawda? :D [/b]

fajnie!

bardzo się cieszę, ze jesteś zadowolona

Niech zyje perwersyjna jodelka. :lol: :wink:

Irma, mowisz, ze na wiosne smigniesz? :D

na bank :)

Na bank, to ja bym także chętnie śmigneła ;)

Marekmarian to ciekawe co piszesz, chętnie popróbuje trochę pobawić się zdjęciami wg Twoich wskazówek, może się zarażę fotografią

Ja to nawet nie wiem co Marek napisał bo mam najzwyklejsza w świecie cyfrówkę. Ale zapisze sobie, moze kiedyś bedę mieć lustrzankę :roll:

Mayland, najzwyklejsze w świecie cyfrowki tez czesto maja opcje bracketingu, lub po prostu potrafią zrobić zdjecie niedoświetlone i prześwietlone. Potem jak je złożysz we wskazanym programie bedziesz miec lepszy efekt niz przy pojedynczej fotografii.

Wystarczy spróbować i nie zniechęcać sie ilością mojego tekstu i pozorna jego komplikacja... :) mayland, please ....

Ok, rozłoże go na czynniki pierwsze :lol:

Narazie i tak poszłam za Twoją radą i zrobiłam kilka zdjęć zimowych domku. To tak, jako tło do światecznych zyczeń które zamieściłam w dzienniku ale polepszył mi sie humor znacznie:)) Chciałabym w przyszłości robić takie ładne zdjecia. :lol:

Pewnie do środy kiedy to będe lepić tysiące uszek z grzybami :wink: :lol: :lol:

....Pewnie do środy kiedy to będe lepić tysiące uszek z grzybami :wink: :lol: :lol:

to mniej wiecej tak skomplikowane jak lepienie uszek :) albo i mniej - kwestia takiej samej wprawy. Niestety nie mozna sobie przy tym podjadać, ale sie siedzi (głownie) wiec to też rodzaj kalorii :)))

ok, uciekam kupić jakąś kolacje. zdjecia domku piękne!. poza tym bardzo mi sie podoba Idea, która Ci przyświeca. widać jak bardzo jestes pozytywną osoba.

Wystarczy spróbować i nie zniechęcać sie ilością mojego tekstu i pozorna jego komplikacja... :) mayland, please ....
zrozumiałam aluzję :roll:

Musze zmienić te majty z awatara, bo mnie ludzie naprawdę za słodką idiotkę nie mającą nic do powiedzenia biorą

zrozumiałam aluzję :roll:

Musze zmienić te majty z awatara, bo mnie ludzie naprawdę za słodką idiotkę nie mającą nic do powiedzenia biorą

to nie tak (choc za eksperta od znaczeniowości bielizny jako takiej sie nie uważam:))

mam skłonność do długich tekstów i rozwlekłych opisów, ktore mi jako znajacemu temat wydają się przejrzyste, choć nie muszą takie być. Walcze z tym:) i tu tkwi problem o którym wspomniałem :)

A ja wracam do okien: Irmo (i nie tylko) - nie bałaś się drewnianych okien - dlaczego? JA nie brałam takich w ogóle pod uwagę, ale zobaczyłam, trochę posłuchałam sprzedawcy, zachęciła mnie cena i bardzo się waham... odstrasza mnie to malowanie, ale nie do końca wiem, jak to wygląda w praktyce. Może Wy coś wiecie, dziewczyny (i chłopaki :wink: )?

A ja wracam do okien: Irmo (i nie tylko) - nie bałaś się drewnianych okien - dlaczego? JA nie brałam takich w ogóle pod uwagę, ale zobaczyłam, trochę posłuchałam sprzedawcy, zachęciła mnie cena i bardzo się waham... odstrasza mnie to malowanie, ale nie do końca wiem, jak to wygląda w praktyce. Może Wy coś wiecie, dziewczyny (i chłopaki :wink: )?

bałam się, ale zaryzykowałam...a jak będzie? nie wiem :) zawsze miałam plastikowe