Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

coś dla naszego forumowego Orła Bielika :)

http://norm-arkitekter.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=198

tam pod kolejnymi numerkami jest tez troche bielizny :) w sumie niektore bardzo fajne, nawet dla mnie szaraczka :)

Nie wiem, kto jest bielikiem, ale slicznosci pokazujesz. :)

hej

u nas dziś tragedia - dzieci rzygały całą noc, na zmiane...coś wczoraj zjadły biedulki

fatalnie :x

Dużo pić muszą :roll:

piją dużo, ale słabe są i mają lekką gorączkę...mam nadzieję, ze to nie wirus, zresztą nie bardzo miałby skąd przyleźć...

coś dla naszego forumowego Orła Bielika :)

http://norm-arkitekter.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=198

tam pod kolejnymi numerkami jest tez troche bielizny :) w sumie niektore bardzo fajne, nawet dla mnie szaraczka :)

Nie wiem, kto jest bielikiem, ale slicznosci pokazujesz. :)

cuda!!!

czarno białe z różowym - aaaach!

dzieci już w miarę ok, jakby kto pytał... :roll:

za to ja - nie za bardzo. ktoś mi pokrzyzował plany tylko dlatego, ze nie lubi z mojej rodziny...szok!

Ludzie są dziwni! i to wszystko w sprawach biznesowych a nie towarzyskich...

ech...a miało być tak pięknie...

skoro już masz 'przesr..ne' u tego kogoś z wspomnianych przyczyn, to nie możesz tego rozegrać na maksa bezczelnie ?

Chodzi o to, że nei masz nic do stracenia, a zaskakując ludzi np bezpośrednim najazdem i jakąś inwazją wobec ich podejścia - być moze coś zmienisz (a przynajmniej dasz komuś do myślenia, kiedyś to może zaprocentuje)....

Nie znam sytuacji i ewentualnych następnych negatywnych skutków ubocznych, ale czasami to fajne uczucie pograć na maksa wiedząc że i tak masz przesr...ne :)

btw, ja optymistycznie .... śnieg sypie za oknem jak w piękną zimę :) cieszy mnie to bo przykryłem drewno przed Świętami :)

a wracając do tematu - najbardziej się boję, ze to nie dokonca chodzi o te animozje rodzinne. Chciałabym Wam napisać więcej, bo na pewno byście coś mądrego poradziły, ale nie mogę...

szlag!

jest też opcja priw :wink:

Na ebayu powiadasz. To kapa :-?

to to samo co allegro tylko z inną nazwą. działa podobnie tylko że multikrajowo :wink:

no i o ile pamietam ebay ma plus - płacisz np. paypal'em czyli ktos ma kaske od razu. Ale moze to sie zmieniło.

Patrz też uwaznie do jakich krajów wysyłają i skąd (kiedyś niektóre miejsca nie wysyłały do Polski, podbnie na Amazonie, teraz to sie zmienia sadząc po przykładzie Irmy) Aha, i popros by nie wkładano rachunku do paczki. Ktoś moze Ci chciec dowalić cło za nowy przedmiot. Przetestowałem to kupując na ebay'u cos do fotografii w Honkongu :):)

Masz też na Ebay'u opcję droższej, ale szybszej przesyłki (to opcjach przedmiotu/zakupu/przesyłki)