Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mi się ten kawałek podoba :lol:

Wczoraj koleżanka opowiadała mi ciekawą historię - jej kolega odziedziczył kiedyś jakieś duże pieniądze, kupił za to kilka mieszkań, zaczął je wynajmować i tak żyje od kilkunastu lat, nie musząc robić praktycznie nic. Większość warszawiaków reagowała na tę historię w ten sposób: "Ale jak to? Nic nie robić? To co on całymi dniami telewizję ogląda?", natomiast krakusy odpowiadały: "Jak wspaniale. Zazdroszczę mu". To chyba całkiem dobra puenta dla tego wywiadu.

Krew mnie zaraz zaleje!!!

zadzwoniła kobieta od lokalu i powiedziała, ze wynajęła komuś, bo myśmy nie mogli się zdecydować! to co oprócz: "czy mozemy się umówić na jutro na podpisanie umowy?" trzeba powiedzieć, zeby baba zrozumiała, że się zdecydowanym jednak jest?!!!! :evil: :evil: :evil:

szlag mnie zaraz trafi, pieniądze się rozejdą na głupie przyziemne sprawy, i sklepu nie będzie. A na dodtaek nie mogę się upić z rozpaczy, bo mam rozstrój zołądka!!!!!!!!

spożywczak? no nie....

dajcie już spokój tym krakowskim knajpom, wszystkie i tak są zasadniczo identyczne....wszyscystali bywalcy spędzają czas na pieprzeniu banałów, pseudofilozoficznych głupot i kryptoreklamie.

Za to w Warszawie wszyscy kreca biznesiki. :lol: :lol: :lol:

Czytalas? http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7428905,Zulczyk__Krakow_jest_jak_sloik_z_kiszona_kapusta.html

"Rano ma się kaca, niczego się nie pamięta, wraca się do tej knajpy i rozmowa zaczyna się od początku. " :)))

"No tak, Kraków - miasto kultury, a teraz chodźmy się najebać". :lol: :lol: :lol:

Irma, wyluzuj. Jeden to lokal w Wawie? :roll: :wink:

dobre... może trochę 'zwiewne teorie' ale ciekawe.. np to:

"Istnieje jednak jakaś specyfika miasta, która sprawia, że niektórzy stąd wyjeżdżają, a jeszcze bardziej sprawia, że większość ludzi dalej tu przebywa. Dalej tkwi, tkwić to chyba lepsze słowo"

człowiek ma skłonność do wypowiedzi nośnych cytatowo :):)

wypij drinka z coca colą, mnie dziś koleżanki w pracy uswiadomiły, że na żołądek to na poczatku jedyny sposób - coca cola. a ze dolejesz tam parę kropel burbona to inna rzecz.

szkoda z tym lokalem bo już rozmawiałam z tą kolezanką od szklanych bombek i się bardzo ucieszyła że moze coś wstawic bo chyba by ją to trochę nobilitowało :))) powiedziałam jej, ze to raczej miejsce nie w stylu znaleziska z babcinego strychu i była zadowolona.

dobre... może trochę 'zwiewne teorie' ale ciekawe.. np to:

"Istnieje jednak jakaś specyfika miasta, która sprawia, że niektórzy stąd wyjeżdżają, a jeszcze bardziej sprawia, że większość ludzi dalej tu przebywa. Dalej tkwi, tkwić to chyba lepsze słowo"

człowiek ma skłonność do wypowiedzi nośnych cytatowo :):)

Inna sprawa, ze Malenczuk o tym samym spiewal 20 lat temu. :wink:

Irma, a sok pomidorowy z wkladka? :roll:

Mnie się nasz dom wydaje bardzo zwyczajny, wręcz tradycyjny

OJEZU

Irka, szukam kwadratowego, mocno masywnego i prostego w formie stolika do salonu, drewnianego rzecz jasna. najlepiej uzywanego, żeby było znać na nim rysy tak jak na tym twoim starym ale to nie priorytet. Widziała cos takiego?