Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale ten kwadracik boski.

Tylko czy ja będę musiał do niego dobrać stół? Aktualny stół wysyłam Ci MMsem - moja mama ilekroć jest u nas patrzy na ten nasz stół z trwogą, że docelowo zostanie już taki i Ona pozaciąga sobie bluzki 8)

kwadracik moze być za mały...60x60...dopiero się przyjrzałam

idę do łóżka

jutro na 8...

branoc

paskudny dzien miałam, wiecie?

do czego to podobne, zeby w takim grajdole jak nasz lokal kosztował 100zł/m2?! :evil:

o w kur... moze masz CITI pietro wyżej? albo w cenie jest SPA na najwyższym piętrze + Hawajski bar na tarasie?

To już na szlaku w kraku biura są tańsze (jesli mnie pamięć nie myli). Skąd ta cena???

a ja wiem skąd?

ludzie płacą tyle, to i ceny są...

chyba bliskość stolicy ma coś z tym wspolnego, tylko w sumie co to za bliskość 60 km...no i to słowo na p, co efilo pisało - to też...

wiedziałam, ze tak jest w centrum, ale kurcze gdzieś z boku to już myślałam, zę mniej...

nic - szukam dalej

trzymam kciuki (za okazje zwłaszcza)

btw, może jako że tu trochę mam(usiek) zagląda, więc wrzucę co dzisiaj mi była podrzuciła - bardzo to fajne (imho):

http://czarodziejskakura.pl/

http://wytwornia.com/index.php

trochę to drugie takie pod dorosłych lekko, ale fajne. mi sie podoba. Irma jako dizajnerka wybaczy mi (mam nadieżdę) ten spam.. ;)

mysle że to przychodzi z wiekem

jestem zwolennikiem wykształcania w dziecku poczucia smaku (a przynajmniej zdolności zidentyfikowania kiczu totalnego) i nie otaczania go badziewiem

ale drzaźni mnie wciskanie dziecku na siłę burobeżowego mdłego pokoiku w stylu retro tylko po to żeby sie wykazać że różowe jest bleee. w takich wypadkach myślę sobie: biedne dziecko.

no, ale chyba dzieci najlepiej się uczą na przykładzie dorosłych...

więc jak rodzice dbają o estetykę w domu i zagrodzie to dzieci też będą.

Ale mimo wszystko moim zdaniem nie uda się ominąć okresu fascynacji lalką barbie.

przechodziłam przez okres - byle nie różowy- w pokojach Marysi. miała zielono fioletowy i kremowo morelowy. Ale ten lubi najbardziej...