Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aniapaz napisał:

Witaj. Przepięknie urządzony dom. Mam dwie prośby: Jaki jest symbol i firma farby białej na górze w przedpokoju i salonie i jaka to listwa przy podłodze (firma i rodzaj). Pozdrawiam. Dziękuję. Ania.

kolor farby jest wybrany z mieszalnika z wzornika NCS 1002 Y, a listwy to lakierowany nabiało mdf, zamawiane u stolarza. wymiary na 90% 8cm wys, 1,4 grubości.

step26 napisał:

witam Irmo

mam pytanie, bo widzialem, ze masz pustaki szklane w obudowe prysznica;

ja chce wstawic prysznic w rogu i jedna sciane chce zrobic z pustakow szklanych ale powiedziano mi, ze to zly pomysl;

jakie jest twoje zdanie na ten temat i jak ci sie sprawuja te pustaki szklane przy prysznicu

to zależy dlaczego zły :)

ja mam pustaki gładkie przezroczyste i nie nadawała by się, zęby zrobić z nich ściankę graniczącą z korytarzem, ale poza tym - nie widzę przeciwskazań...

luksfery są teraz niemodne, moze to o to chodziło?

w użytkowaniu w zasadzie identyczne jak płytki

duma napisał:

Witam

A gdzie kupiliście rolety rzymskie. Może polecicie firmę....

A dom ... piękny.

Pozdrawiam z Wrocławia

rolety kupowałam na stylus.pl. To była jednyna firma z netu (tanio) która oferowała rolety rzymskie z mechanizmem łancuszkowym. Bo np. dekoria ma w ofercie mnóstwo pięknych rolet ale tylko z mechanizmem sznurkowym.

Ja oczywiscie w samych spodniach, bez rajstop pod spodem ale czuje, ze by mi się przydały :lol:

no, ja też nigdy nie noszę ale w taką pogodę to udka pieką...zwłaszcza, zę mam krótką dość kurtkę

zabawne, ale im wyżej, tym cieplej... tu obecnie - 11 (w nocy było - 18 ). Ale juz tej nocy spadnie poniżej - 25 i tak pociągnie przez cała środę (podobno).

Gratuluję ślicznych rumieńców :):)

ja, grzaniec i dzieci ???

jesssu resztki odpowiedzialności jeszcze mam :) :o

po drodze to mozę i jest, ale nie z dwójką moich skarbów :)

No tak, zapomniałem, że jesteś z południa a nie Centrum Wszechświata i nie wiesz jak sie trendy spędza czas na stoku ;)

No jak mają się ślizgać w rakach po betonie to Małgoś może przeżyć zawał ;)

spadam lepiej....;)