Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no, ja też tak uważam, ze wszystko jeszcze przede mną.

Ostatnie 10 lat upłynęło mi na zamartwianiu się o byle co, czas pożyć :)

jak będę mieć chwilę to wkleję na chwilę kilka zdjęć. Marek mnie pochwali, bo niektóre naprawdę fajnie wyszły :) co prawda nie ma na nich gór tylko dzieci, ale fajne są...

no to dawaj :) bom jak wszyscy - ciekaw :)

btw. mały sabotaż... spotkałem kilka dni temu w sieci ciekawy pomysł na biznes (i spelnienie) a jednocześnie produkt wnętrzarski (kilka nawet) oraz produkt dla Pań (jakeis tam torebki na laptopty i takie tam...) oraz po prostu pomysł na markę.

Niemniej mi najbardziej podoba sie tam (oprócz torebek) >> stołek (ten BEZ sznurków:)). Tak, dokładnie, stołek. :lol:

a wiec nim Irma wklei fotki to wrzucę Wam dla rozprężenia w trakcie poszukiwaniu piękna i sznytu w biżu (byłem dzisiaj u efilo i znowu się narażę ;)) -> link do stołka & co. http://www.superfolk.com/web/table.html

wiem, większość osób w tym kraju nie zaakceptuje u siebie takiego designu, wiec przyjmę za to spamowanie krytykę na twarz.

Mi samemu podoba sie tam kilka rzeczy ledwo. Ale i tak jestem pod wrażeniem konsekwentności i checi młodych ludzi.

O jakości podejścia świadczy także to, że na każdym rodzaju torebki jest inny znaczek/emblemat. Lubię kiedy ktoś już na starcie tak stara się i rozumie markę (nie tylko w designie) i na dodatek bawi się :)

Irmo, wklejaj fotki. Ostatnio, gdy zaglądam do Ciebie, korzystam również z darmowych lekcji fotografowania, a jeśli dzieci w plenerze, to przy okazji może pooglądam trochę "zimowego szaleństwa" (ja jestem właśnie z tych, co zaczęli przed 40-ką i bardzo mi się spodobało)... ;)

Piekne zdjecia jeszcze piekniejszych dzieci. :) Gucio ma swietna mine na tym ostatnim. :lol: :lol: :lol: Marysie po raz pierwszy chyba widzialam, sliczna mloda dama (i jak dobrze ubrana... :wink:).

dobrze gadasz...wiesz co matki lubią :)

uwielbiam robić dzieciom zdjęcia, są takie śliczne , takie idealne...nawet jak im gluty wiszą do pasa :)

Piekne zdjecia jeszcze piekniejszych dzieci. :) Gucio ma swietna mine na tym ostatnim. :lol: :lol: :lol: Marysie po raz pierwszy chyba widzialam, sliczna mloda dama (i jak dobrze ubrana... :wink:).

dobrze gadasz...wiesz co matki lubią :)

uwielbiam robić dzieciom zdjęcia, są takie śliczne , takie idealne...nawet jak im gluty wiszą do pasa :)

i calkiem zgrabnie Ci to idzie :)

mi sie podoba to pierwsze (ale i te następne też).... lubię też takie podchwytywane życie, jak te przy rysowaniu itp. Ostatnie foto chyba sygnalizuje że Gucio jednak chciałby migrować w stronę deski (albo telewizora :));)

Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale duży plus Ci sie należy za to że walczysz z pokusą użycia lampy... bez niej wszystko jest miękkie, miłe, naturalne... wiadomo nie wszystko się da... ale trzeba wybierać to co się da. A jak się nie da, o nie używać 'czołówki' w body tylko nakładać osobną i strzelać np w sufit (ale z tym już zabawa)

dzięki, dzięki :)

nie lubię robić zdjęć z lampą, bo prawie nigdy nie wychodzą...

chociaż mam jedno super zdjęcie znad morza robione z lampą.

ale to przypadek...

wkleję do albumu to sobie obejrzy kto chce, co dla mnie znaczy super :)))