Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzięki, dzięki :)

nie lubię robić zdjęć z lampą, bo prawie nigdy nie wychodzą...

chociaż mam jedno super zdjęcie znad morza robione z lampą.

ale to przypadek...

wkleję do albumu to sobie obejrzy kto chce, co dla mnie znaczy super :)))

albowiem to jeden z wyjątków kiedy trzeba stosować lampę :) Błyskasz nią w słoneczny dzień - by wydobyć to co jest w ciemnych, kontrastowych cieniach. Ja tego niestety nie opanowałem za dobrze i wychodzi mi to różnie. Zawsze warto doświetlać w słoneczny dzień, tylko robiąc delikatnie. Tutaj może nawet ciut za mocno, ale ten przekorny efekt jest jak najbardziej sympatyczny.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marku który stołek? Ten niebieski składany ? Fajny pomysł, praktyczny.

Mi sie podobają te sznurkowe. Jedno określenie przychodzi mi na myśl "szyte na miarę" :lol:

Masz rację, takie wzornictwo u nas nie znajdzie odbiorców. Zbyt bliskie jest w swej prostocie wyrobom... targowym, wiejskim. A przecież u nas to obciach. No chyba, że jest to wycinanaka której zdjecie na okładce poczytnej gazety obiegło cały świat i nie sposób jej w domu nie mieć.... :roll:

Marku który stołek? Ten niebieski składany ? Fajny pomysł, praktyczny.

Mi sie podobają te sznurkowe. Jedno określenie przychodzi mi na myśl "szyte na miarę" :lol:

Masz rację, takie wzornictwo u nas nie znajdzie odbiorców. Zbyt bliskie jest w swej prostocie wyrobom... targowym, wiejskim. A przecież u nas to obciach. No chyba, że jest to wycinanaka której zdjecie na okładce poczytnej gazety obiegło cały świat i nie sposób jej w domu nie mieć.... :roll:

ten:) (sorry Irma za spam)

http://www.superfolk.com/Allimages/photos/stools/new%20stools/IMG_1962.jpg

http://www.superfolk.com/Allimages/photos/stools/new%20stools/IMG_2003.jpg

to pewnie ten ze sznurkami tylko bez :):)

ja mysle że jako mały produkcyjny biznesik - to jest fajny. jesli będą to sprzedawać w formule kultowej egzotyki jaką jest folk (ludowość) - to się tam sprawdzi. Wiesz, w Polsce w tej chwili wraca moda na bardzo trendowe wycinanki kurpiowskie, cepelię, stare ksiażki i gazety.... gdyby opierać sie na obciachu (kolorowe gumiaki?) w spsób trendowy... to jest to realizowalne, ale trzeba prowadzić (budować) w kliencie odpowiednio odbiór i postrzeganie takiego produktu, trendowości (obrazem, opowieścią)

Mi się to podoba, czuję w tym fajny potencjał.

była to jedna z tych nielicznych chwil kiedy się ie tłukły:)

ale i tak są kochane...

dobranoc

idę spać

przywiozłam z gór zapalenie oskrzeli...

mówilem 'grzaniec', to się nie słucha... ;)

Bo ona nie z naszych stron, to nie zakumala. :roll:

moi drodzy, grzaniec to moje drugie imię, ale jak widać nie uchronił... :wink: