Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czasem ustawiam, czasem nie

czasem całkiem oszukuję...

zależy

i tak nigdy nie osiągnę 100% efektu jaki bedzie po realizacji

w kazdym razie jak na mało dopracowane - wyszły świetnie. To głownei zaleta oswietlenia, stad zapytałem. Ja nie umiem ze światłami wiec poki co wnetrza, męcze w 2d.

Długi masz staż w Sketchup'ie?

w skeczupie to ze 4 lata, ale v reya mam od około roku, moze dwóch...

http://www.dekodeco.pl/

http://www.metaforma.pl/

No to jest wlasnie takie mega studio/sklep dla projektantów i ich klientów :)

SZOK!! jednym słowem

fajne, ale to jednak nie to samo co mieć to w swoim biurze...

To jest biuto projektantów, ale ty jako projektant możesz tam przyjść ze swoim klientem i pracować. takiej ilości wszelakich próbeknie widziałam na oczy :o

ja to bym nawet była skłonna za to płacić, ale i tak nie ma... :cry:

zbieram od klientów co się da i pakuję do pudeł...ale to nie to samo...

na domo albo zone club jest program o projektantce, która przerabia pokoje i ona w swoim biurze ma regały ogromne gdzie sa chyba wszystkie próbki wszystkiego...

mam wnętrza (domek i mieszkanie) takich projektantów w jakichś gazetach. Wygląda to niesamowicie, tak pracowniano, studyjnie ale i z czymś magicznym mimo lekkiego bałaganu, z pasją.... Ta katalogowa ilość drobnych fragmentów... świetna...jak już kiedyś skompletujesz tego faktycznie dużo i będziesz mieć to ogromne studio - możesz mnie zaprosić, popstrykam Ci jakieś fotki w pracy 8)

ja to bym nawet była skłonna za to płacić, ale i tak nie ma... :cry:

zbieram od klientów co się da i pakuję do pudeł...ale to nie to samo...

na domo albo zone club jest program o projektantce, która przerabia pokoje i ona w swoim biurze ma regały ogromne gdzie sa chyba wszystkie próbki wszystkiego...

mam wnętrza (domek i mieszkanie) takich projektantów w jakichś gazetach. Wygląda to niesamowicie, tak pracowniano, studyjnie ale i z czymś magicznym mimo lekkiego bałaganu, z pasją.... Ta katalogowa ilość drobnych fragmentów... świetna...jak już kiedyś skompletujesz tego faktycznie dużo i będziesz mieć to ogromne studio - możesz mnie zaprosić, popstrykam Ci jakieś fotki w pracy 8)

to będzie trudno, bo ja przeciez wcale nie pracuję, tylko udaję :wink:

dobra trzeba zmienić temat, bo łapię doła od tego...

bo musisz najpierw stworzyć materiał, a jak nigdy nie pracowałaś w 3d to może to być problem. samo apply nie wystarczy. wybierz materiał w skeczupie nie w ray-u i wtedy coś powinnaś zobaczyć

No wlasnie robie material - cos tam na rybe (zreszta tam juz sa tez gotowce), ale nie ma tego potem w paint bucket ani nie da sie tego "apply" jak juz jestem w sketchupie, zaraz mnie krew zaleje. :evil: