Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:)

uwielbiałam spędzać czas w cukierni

niesamowite rzeczy tam się działy - prawdziwa magia

rzeczywiscie, z opowiesci unosi się wspaniała magia... Coś mi się wydaje że dojrzewasz do pamietników :) warto, warto... to wszystko ucieka...

gdybym kiedykolwiek opublikowała pamiętniki rodzina podałaby mnie do sądu.

To jedno z moich NIELICZNYCH pięknych wspomnień z dzieciństwa...

:)

uwielbiałam spędzać czas w cukierni

niesamowite rzeczy tam się działy - prawdziwa magia

rzeczywiscie, z opowiesci unosi się wspaniała magia... Coś mi się wydaje że dojrzewasz do pamietników :) warto, warto... to wszystko ucieka...

gdybym kiedykolwiek opublikowała pamiętniki rodzina podałaby mnie do sądu.

To jedno z moich NIELICZNYCH pięknych wspomnień z dzieciństwa...

Niedawno tu w regionie opublikował swoje wspomnienia jeden z tych co tu zaczynali Polskę budować... Niestety pominął wszystkie ostre i dyskusyjne historie zostawiając senną melodię budowniczego, wysyp miłych faktów... I jak mówią Ci co czytali: takie to sobie wyszło, miłe, ale biblioteczkowe...

Ale szanuję i rozumiem spojrzenie w przeszłość. U mnie teraz po latach wnioski z wielu spraw zmieniają się... A wszystko co mam to pamięć a ta coraz słabsza...

Moja rodzinka ma piekarnię... cały rok pachnie w niej nieziemsko gorącym chlebem... tylko raz w roku cały dzień pachnie pączkami... 8) Rozumiem Cię Irmo doskonale... 8) :D Wspomnienie z dzieciństwa przepachnące!.... 8) :lol: :lol:

no masz, wychodzi na to że to głównie piekarskie rodziny nowoczesne domy budują :)

:) dzięki

chciałabym umiec pisać

tutaj na wsi to aż się prosi, zeby zmienic zawód

mogłabym klepać sobie na tarasie popijając zieloną herbatkę, a nie wydzierać się przez telefon na wykonawców, ze znowu przekładją termin...

zacytuję powiedzonko o programistach:

przyszedł taki, co nie wiedział że sie nie da, i zrobił.

(odnosi się do 'umieć pisać')

dobra. niech wam będzie, dłużej nie wysiedzę. ide do wsi na pączki (i obiad :):))