Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jaka Ty jesteś niemożliwa. wozisz te bachary w aucie, co rano grzechotaniem wywołują wyrzuty sumienia, jak do tego dołożysz stolik to w ogóle masz przesrane. Nie lepiej to załatwić sprawę po męsku, jechać na pocztę i wysłać wszystko w tak zwane pizdu na Podlasie? I będzie spokój, i Dandi będzie szczęśliwy i wszyscy będą szczęśliwi i zjesz sobie grejpfruta, o!

chciałam sobie do tej rabaty zrobić ramę z podkładów kolejowych, ale przeczytałam tu:

http://www.wymarzonyogrod.pl/1273_1882.htm

że to niebezpieczne i zabronione...hm...

chciałam, zęby ta rabata była ciut podniesiona i zeby było tanio.

pewnie chodzi o smary/paliwo ktore jest w podkładach i wszelkiego rodzaju syf (wlacznie z potoaletowym) który może np być niehalo przy dotknięciu dziecka.

Możesz poszukać wśród aukcji na allegro, tam sprzedają czasami stare bele z rozbiórki chat lub stodół. Niestety nie są to rzeczy zaimpregnowane czasem i trzeba je czymś nasączyć. Podjedź do tartaku i pogadaj z nimi tam. Czasami wiedzą gdzie ktoś rozbiera jakas starą szopę albo jest wyburzenie czegoś w czym są drewniane stopobelki... rozpuść wici....

Irma, szperalam u Ciebie w dzienniku ale albo nie moglam znalezdz, albo przeoczylam ... powiedz mi co za drewno masz na elewacji? i czym malowalas zeby uzyskac ten kolor?

Bede robic zejscie z pietra do ogrodka z drewna tz metalowa konstrukcja podestu i schodow ... na to dechy. Do tego w nawiazaniu kawalek elewacji przy wejsciu do przyziemia.

Elewacje mam taka jak u Ciebie (tylko Rubik to kostka) czyli przyziemie ciemniejsze szare, dwa nastepne pietra jasniutko szare, prawie biale. Niby plan byl jasnego naturalnego drewna, ale jak widze u Ciebie takie ciemniejsze ktore calkiem-calkiem przy tym szarym wyglada - to juz sama nie wiem :roll: :wink:

Irma, szperalam u Ciebie w dzienniku ale albo nie moglam znalezdz, albo przeoczylam ... powiedz mi co za drewno masz na elewacji? i czym malowalas zeby uzyskac ten kolor?

Bede robic zejscie z pietra do ogrodka z drewna tz metalowa konstrukcja podestu i schodow ... na to dechy. Do tego w nawiazaniu kawalek elewacji przy wejsciu do przyziemia.

Elewacje mam taka jak u Ciebie (tylko Rubik to kostka) czyli przyziemie ciemniejsze szare, dwa nastepne pietra jasniutko szare, prawie biale. Niby plan byl jasnego naturalnego drewna, ale jak widze u Ciebie takie ciemniejsze ktore calkiem-calkiem przy tym szarym wyglada - to juz sama nie wiem :roll: :wink:

drewno to świerk, zwykły

malowany alataxinem kolor kasztan. Jak dla mnie to mój kolor jest za pomaranczowy, za bardzo oczojebny. Ale zamawiałam szalówkę malowaną pistoletem i tylko ta firma była do wyboru...a oni mają mało kolorów i generalnie brzydkie...

Nie bardzo zachęcam co? :wink: