Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Irmo

Mam pytanie okazjonalne...

Czy przy tym pogodowym płodozmianie (odwilż, śnieg, odwilż, mróz) masz oblodzoną skarpę dachu (tam gdzie rynna) ? tutaj u znajomego widzę jakby lodowy szal wokoło rynny i na ścianie, woda wsiąka w tynk wszędzie dookoła...

Pytam, bo masz jako jedna z niewielu na tym Forum 'wrodzoną skromność okapową' :)

btw, piękna zima w górkach... bajkowa i rozmarzona... U Ciebie pewnie też las, ogród utopione w urokliwości... jakieś spacery?

nie zauważyłam...

chyba nie

wogole żadnych sopli u nas nie ma...coś tam wystaje z jednej rynny, ale w sumie to jakoś tak bez oblodzeń...

niegdzie nie wychodziłam przez ostatni tydzień ze względu na zapalenie oskrzeli, ale za oknem ślicznie, tylko, ze mam taki nastrój, zę nic mnie to nie obchodzi...

brak przebywania na powietrzu przypłaciłam dziś potwornym bólem głowy...

masakra

cały dzień chodzę śnięta

no, ale to w sumie i tak tanio...wszystko inne jest drozsze.

Na dodatek w większości niewygodne, a akurat kanap z IKEA nie polecam

a poza tym kto Ci akze aż tyle kupować?

i pamiętaj wszystko od kompletu to okropna nuuuudaaaaa

pamiętam pamiętam,-kanapy srednio szare, podnóżki bedą najlepiej limetkowe, a do tego kramforsa pasuje tez jajoswanopodobny fotel, więc z pewnością nie załaduje całego pokoju kanapami. Trza mi jakąś koncepcję siedzeniową ustalić

Nie polecasz tych konkretnie kramoforsów, czy wogóle, bo ja mam stary narożnik z ikea i jest swietny- no może poza obiciem, ale do siedzenia czy spania superaśny