Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no własnie o obicia mi chodzi, strasznie szybko płowieją

ale w sumie nie wszystkie bo mam beddinge w pokryciu ziolonym sztruksopodobnym i nic się z tym nie dzieje

a, jesli o obicia to nie ma sie czym martwic, bo ta sofka ma zdejmowane, więc nawet jest to plusem, ze można wymienić na inne jak sie znudzi. Tylko musze jechać wymacać te materiały.

no własnie o obicia mi chodzi, strasznie szybko płowieją

ale w sumie nie wszystkie bo mam beddinge w pokryciu ziolonym sztruksopodobnym i nic się z tym nie dzieje

he he.. a myślalem że nasze gusta sie rożnią :):) ... podobaja mi sie te ikeowe sztruksowe obicia (lubię sztruks za ciepło w dotyku), choc ta akurat sofka to mi się wywrotna wydawała

Dziewczyny zmieniają avatarki i zaś się nie mogę połapać.

Co do połączeń różowego z czarnym czy szarym to jak dla mnie może być. U młodszej planuję szarości z różem i bielą. A u starszej jeszcze nie wiem, bo raz ma fazę na niebieskie dodatki a raz mówi wyłącznie o bieli.

Mysza może u tego producenta coś znajdziesz:

http://www.etap-sofa.pl/oferta.htm

Ja mam od nich narożnik w mieszkaniu i jestem bardzo zadowolona.

Niezła, tylko to pikowanko na siedzisku chyba troche zbyteczne.

A kramfors to chyba juz długo w sprzedaży jest.Jakbym kupowała to odrazu z drugą serią pokrowców na zmianę, zeby sobie na czas przepierki zamieniać

fajne przeceny:

http://www.meble.vox.pl/meble/kanapy/pw/naroznik-james,1477/ tyle że białe.. . ale są tam dość sympatyczne fotele w dużych przecenach.

niekulawa,ale dlaczego nie jest szara :-? A cena dość przyjemna, nie powiem

Ale jaja, VOX robi reprodukcje Tarasina na mdf... :o Pora umierac. :lol: :lol: :lol:

dla wielu to okazja do życia wreszcie (niekoniecznie mam siebie na mysli) :) wszystko zalezy od punktu stania, dla mnie akurat bez znaczenia jest marka meblowa, znaczenie ma kompromis i spasowanie jak najbliżej upodobań.

Dlaczego umierać ? :)