Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja może jestem dziwna, ale bardzo podobają mi się barierki z karton-gipsu :oops: zwłaszcza takie proste-kanciaste

tez mi sie podobaja 8) jestem ciekawa czy jak sie na takie nalozy tapete z wlokna szklanego, to beda w miare "wytrzymale" na obicia ...

ja mam kilka rolek siatki moskitiery w drobniuśką lrateczkę, taka tyci tyci, prawie niewidoczną> Moze sie jednak odważe na takie barierki. Irmo pasowałyby mi czy nie do mojego nowego kapelusza :wink: ?

Dzień Dobry Wieczór!

Przeglądałam dziś wątki o parownicach i odkurzaczach parowych. Trafiłam tam na sprytnego kiciusia i potuptałam za nim do dzienniczka. Droga Pani Irmo- jestem zachwycona Pani domem. Pozwolę sobie korzystać z Pani dziennika w celu czerpania inspiracji.

Pozdrawiam - Aga

Witam i zapraszam :) i ie trzeba mi "paniować" Jestem stara ale od oficjalnej formy robię się jeszcze starsza :wink:

Witam

Irmo muszę w końcu przestać się ukrywać i powiedzieć Ci szczerze że Twój dom jest dla mnie inspiracją (marzeniem też zwłaszcza lokalizacja). Nie będziesz się gniewała że "małe co nieco ukradnę do siebie" zwłaszcza ten zakryty tarasik przy kuchni.

Oj ile ja bym Ci pytań zadała w związku z urządzaniem swojej stodoły. Ile bym dała żeby mnie było stać na projektanta wnętrz ale... Mam troszkę gustu, sprytu i inspiracji więc będę zaglądać.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj...

Witaj

Konieczki inspiruj się jeśli chcesz :)nie mam nic przeciwko.

A co do projektanta - to nie jest tak duży koszt jak sie wydaje. Namawiam Cię, zebyś zastanowiła się nad zatrudnieniem kogoś, kto pomoze Ci zaprojektować kuchnię i łazienkę.Nie powinna to być jakaś kosmiczna kwota. I żeby to nie był sprzedawca ze studia :)