Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irmo chciałam zapytac o Twojej krysztłowe lampy i kinkiety w łazience. Powiedz jak się nazywaja czy są na 230 czy 12 V i czy się sorawdzają pod względem jasności oświetlenia. :D
Myślę, ze Irma da radę odpowiedzieć nie wcześnieij niż w poniedziałek :D

Dzięki kochana za towarzystwo i wskazanie guzika Ł 8) :wink:

I słuchajcie: Irma zna świetny kawał o bobrze :lol:

czy to ten z tekstem - "a bobra ty j......?" ? :lol:
tak :lol: :lol: :lol:

Etiuda, no nic nie zrobiłam :lol:

no trochę zmęczona (Irma) była... ;)

Więc dotarłeś na spotkanie?? Mam nadzieję, ze dobrze sie bawiliście. :)

a po czym Irma była zmęczona to nie wiem.........

myślę, że trzeba poczekać na wrażenia pełnych uczestników (ja bylem tylko chwilkę, raczej gdzieś z boku) Dziękuję dziewczynom, że dałem sie namówić, jednak ludzie w realu to wartość dużo większa niż wirtualne konwersacje. To zanika, ale mimo wszystko warto się spotykać z ludźmi.

myślę, że trzeba poczekać na wrażenia pełnych uczestników (ja bylem tylko chwilkę, raczej gdzieś z boku) Dziękuję dziewczynom, że dałem sie namówić, jednak ludzie w realu to wartość dużo większa niż wirtualne konwersacje. To zanika, ale mimo wszystko warto się spotykać z ludźmi.
jakie zanika???? :roll: Ja sobie nie wyobrażam życia bez ludzi, znajomych, przyjaciół, rodziny. Bardzo lubię przyjmowac gości. Po prostu życie bez ludzi wokół jest bezsensowne.

jakie zanika???? :roll: Ja sobie nie wyobrażam życia bez ludzi, znajomych, przyjaciół, rodziny. Bardzo lubię przyjmowac gości. Po prostu życie bez ludzi wokół jest bezsensowne.

fakt, troche to napisałem ze swojego zbyt sceptycznego punktu widzenia, ciesze sie że jest tak jak Kasiu piszesz!

O widzisz! Ja z Kraka też herbatę przywożę :lol: W "Demmers-Teehaus" na Kanonicznej kupuję i też zieloną :lol: Najbardziej lubię taką z posmakiem pestki wiśni.

ha! tego sklepiku nie znałem (na kanoniczej już kilka lat nie byłem :):)) ... ja na Jana, niedaleko Muzeum Czarcich Ryskich :) Ja należę do tych, którzy lubią właśnie czysty smak i grzebią się w jego odmianach. Coraz częściej spotykam sie z tym, że kobiety wolą smakowe (nieraz mocno fikuśne) herbaty, a nie różnice w obrębie gatunkowo czystych. Jest to chyba wynikiem skłonności do przyjemności smakowych.. sama czysta zielona, aż taka 'przyjemna' chyba nie jest..

P.S

Ślicznie sypie na zewnątrz :]

Możliwe. Ja wybieram zazwyczaj te smakowe bo oprzeć się tym aromatom nie potrafie w sklepie :lol: Teraz nie piję zielonej bo mam straszną po niej zgagę ale przed ciążą wyłącznie zieloną piłam :wink:

U mnie spadło w nocy ok 8cm białego puchu. Teraz tez z niba lecą kilkucentymetrowe płatki. Ale temp. na plusie i wszystko zaczyna płynąć niestety.